Joc Puzle egipci

joc++001

Puzle egipci

L´objectiu del joc és recollir tots els escarbats daurats de cada nivell utilitzant els blocs quadrats que teniu a la vostra disposició, i el problema és que cadascun d´ells té una habilitat diferent quan hi feu clic. Alguns poden surar, d’altres poden rodar o saltar, i alguns esbirros també reaccionaran de manera diferent a determinats objectes de l’entorn... podrien ser capaços de trencar blocs i tots els làsers que poden atraure (o repel·lar!) activa i apaga amb un clic. Perquè estiguin fora de perill i aconseguir que arribin a cada escarbat, haureu d´esbrinar les ordres adequades per prémer els interruptors, moure blocs i molt més.

Com es juga? Utilitzeu les habilitats úniques dels diferents personatges amb cap de bloc i interactueu amb interruptors i palanques per recollir tots els escarbats daurats de cada nivell.

Etiquetes: puzzles (465) quadrats (22) interruptors (2) flota (8) personatges (51) objectes (179) pc (28) egipcis (4) trencaclosques (197) ordre (26) blocs (32) acció (35) enginy (124) puzle (349) puzzles (329) puzzle (342) habilitat (583) plataforma (159) saltar (90)


Al clicar al botó 'JUGAR' sortiràs de SuperJocs per accedir al joc

Més jocs semblants a Puzle egipci

Jocs relacionats amb Puzle egipci