Jocs de simulació

(170 jocs) - pàgina 2 -

joc gratis Dentista Dentista

jocs > Simulació

Arregla les dents als pacients per tal que estiguin en perfectes condicions i puguis passar al següent fins a tenir tots els clients satisfets. Cada eina que tens servirà per fer una cosa diferent. Ves pas a pas seguint les instruccions que et diuen per poder arreglar-les correctament.

joc gratis Menjar express Menjar express

jocs > Simulació

Has de donar als clients el que demanen tan ràpid con sigui possible per tal que et paguin i aconseguir els diners suficients que et demana cada nivell abans que s´acabi el temps

joc gratis Cuiner de sushi Cuiner de sushi

jocs > Simulació

Tria una de les 3 opcions que tens perquè el cuiner pugui tallar l´animal del plat i aquest es converteixi en sushi. Si per accident talles el plat que no és amb l´opció incorrecta, se´t treurà 1 de les vides que tens. Intenta fer el rècord sense perdre les vides o hauràs de repetir des de zero

joc gratis Gat Gat

jocs > Simulació

Fes feines i atrapa ratolins per guanyar monedes per després poder comprar coses. menjar i altres necessitats teves com a gat.

joc gratis Agent de policia Agent de policia

jocs > Simulació

Multa o posa a la presó a la gent que està mal aparcada per poder guanyar diners per poder millorar les instal·lacions de la policia. Si arrestes guanyaràs els diners, però els dolents et perseguiran, i si només demanes el tiquet guanyaràs menys, però no et perseguiran tant.

joc gratis Construir Construir

jocs > Simulació

Millora i compra les propietats per poder guanyar més diners. Cada compra que facis hauràs de comprar el material i després anar fusionant-los perquè es creï el material necessari per a la construcció fins a tenir-lo complet.

joc gratis Vaixell de càrrega Vaixell de càrrega

jocs > Simulació

Agafa la mercaderia que et trobis pel mar per després poder-la vendre a diferents llocs que et donaran diners i amb ells podràs descobrir més món i així anar fent fins a tenir tot el món descobert.

joc gratis Primera colònia Primera colònia

jocs > Simulació

Millora tot l´entorn del coet i la base per obtenir més recursos i amb ells expandir cada cop més el terreny fins a tenir tot automatitzat per aconseguir una civilització autònoma.

joc gratis El reposador El reposador

jocs > Simulació

Reposta tots els materials de la tenda perquè els clients puguin comprar i amb els diners que et paguin comprar diferents millores en la teva producció per a després poder augmentar el negoci i guanyar més

joc gratis Estació de servei Estació de servei

jocs > Simulació

Crea la teva pròpia gasolinera on podràs expandir-la amb els diners que obtinguis dels objectes i coses que venguis en ella.

joc gratis Saló de bellesa Saló de bellesa

jocs > Simulació

Fes el teu propi saló de bellesa per poder millorar-lo i fer-lo cada cop més gran i millor per obtenir més beneficis i així tenir la tenda més gran de totes.

joc gratis Núvols de sucre Núvols de sucre

jocs > Simulació

Decora i crea el teu núvol de sucre. Tens moltes formes sabors i decoracions per escollir a les estanteries.

joc gratis Dentista marí Dentista marí

jocs > Simulació

Arregla les dents als animals marins per tal de poder curar-los i que estiguin més sans. Cura a tots els animals per poder passar el joc.

joc gratis Tallar en 3d Tallar en 3d

jocs > Simulació

Talla els troncs per tal de poder guanyar diners per millorar el terreny i comprar més edificis

joc gratis El supermercat dels micos El supermercat dels micos

jocs > Simulació

Col·loca els materials i mantingues el supermercat en funcionament per guanyar diners i poder-lo milloranr a poc a poc

joc gratis El gran empresari El gran empresari

jocs > Simulació

Aconsegueix diners per poder millorar planta per planta de l´edifici per aconseguir guanyar més quantitat i més ràpid els diners.


Més jocs semblants a Simulació