Joc Fast food

joc++001

Fast food

La presidència de George W. Bush ha acabat, però, quina és la seva pròxima tria professional? Bé, de moment vendrà hot dogs a tota la gent famolenca de Nova York. Consulteu les peticions dels àpats dels clients per sobre del seu cap i prepareu els hot dogs segons es demani. No cuineu massa els hot dogs o els haureu de llençar. Serviu el més ràpid possible per obtenir millors consells i no deixeu que els clients esperin massa o marxaran. Assoliu el vostre objectiu diari i treballeu del Bronx a Wall Street. A mesura que avanceu, hi haurà més menús disponibles. Teniu el que cal per executar el millor stand per a hot dog de la ciutat?)

Com es juga? 1. Prepareu hots dogs i altres tipus d’aliments segons les comandes dels clients. 2. Feu clic o arrossegueu els aliments per cuinar i atendre els clients. 3. Arribeu als objectius de cada nivell per passar al següent.

Etiquetes: nenes (330) Simulació (122) mina (85) vendre (5) menjar (26) agilitat (6) simulació (99) simuladors (20) rol (147) cursa (109) cuinar (24) cuina (27) restaurants (21) restaurant (24)


Al clicar al botó 'JUGAR' sortiràs de SuperJocs per accedir al joc

Més jocs semblants a Fast food

Jocs relacionats amb Fast food