Jocs xocar

(80 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Camí al  lavabo Camí al lavabo

jocs > xocar

Dibuixa el camí que faran les 2 persones per tal de poder arribar al seu lavabo sense xocar amb res i així poder passar de nivell.

joc gratis Cada cotxe al seu lloc Cada cotxe al seu lloc

jocs > xocar

Fes que el cotxe del color correcte agafi les estrelles i després sense xocar amb cap obstacle arribi bé al seu aparcament corresponent per poder passar de nivell.

joc gratis Miner del tren Miner del tren

jocs > xocar

Agafa els minerals que estan en la via del tren per poder arribar al final de la via sense xocar amb cap obstacle i així guanyar diners amb els minerals recol·lectats per poder millorar les estadístiques

joc gratis El camí dels pares El camí dels pares

jocs > xocar

Dibuixa el camí dels pares per arribar als fills sense que xoquin amb cap obstacle per així poder passar de nivell.

joc gratis Saguaro Saguaro

jocs > xocar

Fes que el cactus vagi pel camí intentant fer la màxima distància possible esquivant els enemics i agafant les piruletes per tal de recuperar la salut perduda si arribes a xocar amb algun enemic.

joc gratis Cotxe estrellat Cotxe estrellat

jocs > xocar

Ves a màxima velocitat per la rampa i al final el cotxe sortirà volant amb un turbo que farà que arribi més lluny per poder xocar contra les construccions per tombar-les i així guanyar més diners per poder millorar les estadístiques de velocitat del cotxe.

joc gratis Lliscant Lliscant

jocs > xocar

Aconsegueix passar plataforma a plataforma sense caure per cap lloc o xocar amb obstacles per així poder obtenir una puntuació més elevada i aconseguir cada cop superar l´anterior. Cada cop s´anirà fent més difícil, ja que la velocitat anirà accelerant constantment

joc gratis Posa´t el cas Posa´t el cas

jocs > xocar

Recorre la carretera esquivant els obstacles que et posen per tal d´aconseguir arribar el màxim de lluny amb la teva moto sense xocar amb res.

joc gratis El pollastre boig El pollastre boig

jocs > xocar

Salta de plataforma en plataforma per arribar a dalt sense xocar amb cap obstacle i poder arribar al niu de la gallina. Agafa les ajudes que estan en algunes plataformes per poder pujar més de pressa.

joc gratis Boles boges Boles boges

jocs > xocar

Fes moure les coses del mateix color que la teva bola per tal de poder apartar les que no ho són i així impedir xocar i no perdre i haver de tornar a començar des de zero el nivell.

joc gratis Drac i Franc Drac i Franc

jocs > xocar

Agafa tots els objectes que et demanen depenent del personatge podràs agafar un objecte o un altre i arribar amb els dos personatges a la porta final per passar el nivell sense xocar contra un obstacle o hauràs de començar el nivell des de zero.

joc gratis Canvi de carril Canvi de carril

jocs > xocar

Canvia de carril per poder esquivar les punxes i no xocar per arribar el més lluny possible i fer el teu rècord

joc gratis Para de bus Para de bus

jocs > xocar

Condueix i recull els passatges de les parades per portar-los al final sense xocar per guanyar diners i millorar el teu parc d´atraccions.

joc gratis Animals saltant Animals saltant

jocs > xocar

Salta de plataforma en plataforma sense xocar amb cap cactus per poder acabar primer a la cursa i guanyar més diners per millorar-te les estadístiques.

joc gratis El camí de santa El camí de santa

jocs > xocar

Dibuixa un camí per sobre els regals per tal que el Pare Noel pugui fer el recorregut des de una plataforma a l´altre recollint els regals i sense xocar amb cap obstacle

joc gratis El repartidor El repartidor

jocs > xocar

Recull a les persones i després porta´ls al destí sense xocar amb cap obstacle o hauràs de repetir des de zero tot.


Més jocs semblants a xocar