Jocs wargames

(15 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Entre les ombres Entre les ombres

jocs > wargames

Mata a tots els guàrdies sense que et matin

joc gratis Gel i foc Gel i foc

jocs > wargames

Congela els enemics per matar-los després amb el foc i passar de nivell

joc gratis Atac per sorpresa Atac per sorpresa

jocs > wargames

Fes noves estratègies per col·locar les teves tropes i lluitar contra l´adversari sense que ell et faci perdre vida en el teu castell. Es pot anar millorant els personatges i el castell de vida i força.

joc gratis Tankroyale.io Tankroyale.io

jocs > wargames

Mata a tots els tancs enemics per quedar l´últim en peu. Si et maten tornaràs a buscar partida a l´instant. Com més guanyis, més pujaràs en el top.

joc gratis Super tanc war Super tanc war

jocs > wargames

Mata els tancs enemics i acaba destruint la seva caixa forta

joc gratis Vikings vs Monsters Vikings vs Monsters

jocs > wargames

Mata a tots els monstres que et vagis trobant en cada nivell sense que ells matin els teus personatges. Crea la teva pròpia estratègia, i millora cada personatge amb deferents poders, vida, força ...

joc gratis Vikings contra montres Vikings contra montres

jocs > wargames

Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.

joc gratis Missió de guerra Missió de guerra

jocs > wargames

Surten dos tancs al camp de batalla. Només un sobreviurà. Podràs superar l’altre tanc? Recolliu caixes de munició i potenciadors. Ves fins al tanc enemic i dispara. Aquest és el joc perfecte per jugar amb amics i familiars. Consell: per al mode de dos reproductors, jugueu al mateix dispositiu (un dit a cada costat).

joc gratis Rambo Rambo

jocs > wargames

És temps de guerra i com a soldat d’èlit, heu de complir algunes missions. Recollir armes i disparar a tots els enemics que intenten sobreviure! Actualitzeu el vostre arsenal i deixeu anar la vostra fúria. Els soldats enemics continuen entrant en onades, però podeu utilitzar el vostre entorn per destruir-los fàcilment. Utilitzeu les vostres tàctiques!

joc gratis Atac de canons Atac de canons

jocs > wargames

Aquest és un joc per a dues persones i cadascú mou al seu personatge per destruir la fortalesa de l´altra i per recollir els premis que llança la nou voladora, que també us dispararà. Guanya qui sobreviu

joc gratis Espartans Espartans

jocs > wargames

Benvingut a l´Arena! Participa en les antigues batalles de gladiadors en aquest joc de simulació 3D. Pren les teves armes i armadures i passa orgullós a la sorra com el veritable lluitador que ets. Que els déus estiguin al teu favor!

joc gratis El soldat del futur El soldat del futur

jocs > wargames

En aquest joc seràs el soldat del futur que ha d´acabar amb els atacants disparant-los

joc gratis La defensa de cromagnon La defensa de cromagnon

jocs > wargames

En els temps de l´home de Cromagnon hi havia molta rivalitat per les coves, i en aquest joc hauràs de defensar la teva per tal que cap atacant se la quedi.

joc gratis Atac alien equip 2 Atac alien equip 2

jocs > wargames

L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.

joc gratis Guerra de cartes Guerra de cartes

jocs > wargames

Hi ha dos bàndols que han de defensar la seva fortalesa i atacar la del seu enemic. Tu ets el capità del a guàrdia d´un dels bàndols que dirigeixes la batalla per tal d´acabar amb el teu enemic.


Més jocs semblants a wargames