Jocs velocitat

(63 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Menjar peixos.io Menjar peixos.io

jocs > velocitat

Aconsegueix arribar al final del temps viu i fent que el teu peix arribi a ser el més gran i poderós de tots menjant-te els més petits que tu per així augmentar la teva mida fins que ningú pugui amb tu. Si et menges a un peix augmentaràs uns segons de velocitat, però si et mengen perdràs i hauràs de tornar a començar una partida des de zero.

joc gratis Xut de futbol Xut de futbol

jocs > velocitat

Xuta la pilota i envia-la entre els 3 pals per tal de poder obtenir una certa quantitat de punts. Si falles perdràs una de les 3 vides. Aconsegueix obtenir el màxim de punts possibles abans que acabi el temps

joc gratis Carrera de vaixells Carrera de vaixells

jocs > velocitat

Fes que el teu vaixell sigui el més ràpid per poder guanyar molts diners amb els quals poder-te millorar les estadístiques i comprar diferents coses. Esquiva, fes trucs i avança per tal d´anar guanyant velocitat.

joc gratis Clic de gelats Clic de gelats

jocs > velocitat

Aconsegueix comprar cada cop més gelats a mesura que els vas obtenint per així anar més ràpidament a l´hora d´aconseguir gelats, ja que el número d´obtenció cada cop es fa més gran fins a un punt on puguis comprar tot el que està a la venda.

joc gratis Pulsacions per minut Pulsacions per minut

jocs > velocitat

En aquest joc podràs practicar el teu nivell de teclejar. Fes-ho el més ràpid que puguis i al final t´ensenyarà la teva estadística de com ho has fet. Com més bé ho fassis més nivell personal pujaràs.

joc gratis Parelles d´eines Parelles d´eines

jocs > velocitat

Ajunta les parelles d´eines per tal de poder fer que no quedi cap abans que acabi el temps i així poder passar de nivell. Com més ràpid ho facis més puntuació obtindràs. Ajunta les parelles amb una línia que no pot fer més de 3 girs.

joc gratis Escala de ganivets Escala de ganivets

jocs > velocitat

Col·loca els ganivets en la columna per fer arribar primer el teu personatge que el de l´enemic. Si toques el teu personatge amb el ganivet o el ganivet es trenca hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Munició Munició

jocs > velocitat

Recull tantes bales com puguis per utilitzar-les després contra els enemics

joc gratis Línia de tren Línia de tren

jocs > velocitat

Agafa els passatgers de color blau per augmentar la velocitat i els ingressos en arribar a l´estació, si agafes passatgeres de color vermell perdràs diners en acabar, amb els diamants guanyats de cada nivell compra els diferents trens que hi ha.

joc gratis Guillotina Guillotina

jocs > velocitat

Tingues reflexes i clica en el moment en que creguis que la mà pot passar per sota la guillotina i tocar els diners sense ser tallada

joc gratis Cotxe estrellat Cotxe estrellat

jocs > velocitat

Ves a màxima velocitat per la rampa i al final el cotxe sortirà volant amb un turbo que farà que arribi més lluny per poder xocar contra les construccions per tombar-les i així guanyar més diners per poder millorar les estadístiques de velocitat del cotxe.

joc gratis Lliscant Lliscant

jocs > velocitat

Aconsegueix passar plataforma a plataforma sense caure per cap lloc o xocar amb obstacles per així poder obtenir una puntuació més elevada i aconseguir cada cop superar l´anterior. Cada cop s´anirà fent més difícil, ja que la velocitat anirà accelerant constantment

joc gratis Electro 3d Electro 3d

jocs > velocitat

Esquiva els obstacles i xoca contra els presoners per guanyar velocitat i poder completar les missions que et demanen per guanyar diners.

joc gratis Pinta els forats Pinta els forats

jocs > velocitat

Pinta tots els forats abans que s´acabi el temps o perdràs

joc gratis Cartes d´animals Cartes d´animals

jocs > velocitat

Clica l´animal per guanyar diners i així poder millorar més coses per guanyar encara més diners

joc gratis Velocitat 3d Velocitat 3d

jocs > velocitat

Passa per les parts on siguin de color blau per poder sumar més velocitat al cotxe i així poder arribar al final i poder aconseguir major multiplicador de diners i poder millorar més les estadístiques. Si xoques amb algun obstacle perdràs velocitat i si l´obstacle és perillós moriràs i hauràs de fer tot des de zero.


Més jocs semblants a velocitat