Jocs trobar

(241 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Mr. escape Mr. escape

jocs > trobar

Troba les pistes per trobar la clau i poder sortir de l´habitació per passar a la següent. Cada sala serà diferent de l´anterior, aquí podràs posar a prova la teva capacitat deductiva com a detectiu.

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > trobar

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > trobar

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Peixos llefiscosos Peixos llefiscosos

jocs > trobar

Baixa la canya sense agafar cap peix per així poder anar el més abaix possible on trobaràs millors peixos i després quan surtin disparats a l´aire hauràs d´atrapar-los abans que marxin o perdràs els diners que valen cada un que s´escapi. Amb els diners obtinguts podràs comprar diferents millores que et serviran en el joc per facilitar les coses.

joc gratis El penjat El penjat

jocs > trobar

Troba les paraules amb les lletres de l´abecedari o perdràs un del globós que tens i si els perds tots abans de completar la paraula hauràs de tornar a començar a trobar una altra paraula.

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > trobar

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > trobar

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis On és el lladre? On és el lladre?

jocs > trobar

Troba el lladre de la bossa de mà entre la multitud i entrega´l a la policia abans que acabi el temps o el lladre guanyarà i s´escaparà sense que el puguis delatar. Si no trobes el lladre abans que acabi el temps perdràs tots els nivells que has avançat

joc gratis Salva a l´Obby Salva a l´Obby

jocs > trobar

Ajuda al petit Obby a escapar de les abelles perilloses. Aquest és un joc de puzle on has de pintar una línia de defensa contra els atacs de les abelles. Utilitza formes diferents i les teves habilitats mentals per trobar una manera de sobreviure abans que les abelles matin el teu amic. Completa 20 nivells i guanya totes les estrelles

joc gratis Troba l´alien Troba l´alien

jocs > trobar

Escaneja les persones que estiguin a la sala per tal de trobar aliens i poder disparar-lo per acabar amb l´infiltrat i així passar de nivell. Si t´equivoques d´objectiu i dispares a un humà hauràs de repetir el nivell

joc gratis Pirates Pirates

jocs > trobar

Ajuda a vestir a les pirates amb diferents complements, espases, barrets i botes per tal que després puguin trobar a tots els tresors amagats que estan per tot el mar. Tova´ls utilitzant la lupa. Si passes per sobre d´un el podràs veure dintre de la lupa.

joc gratis Els dos germans Els dos germans

jocs > trobar

Passa totes les proves per poder anar passant per diferents escenes

joc gratis Mineria Mineria

jocs > trobar

Escava per trobar diamants i recol·lecta´ls per després millorar les estadístiques per poder aconseguir més diamants abans que s´acabi el temps. Com més diamants tinguis més a dalt de la classificació estaràs i més monedes aconseguiràs per comprar-te més aspectes.

joc gratis Objectes màgics Objectes màgics

jocs > trobar

Troba tots els objectes que estan a sota repartits per tota l´habitació. Gira la càmera per mirar altres parts de l´habitació

joc gratis Koxo.io Koxo.io

jocs > trobar

L´objectiu és aconseguir tantes cargoles com puguis i acabar amb els teus adversaris abans que ells acabin amb tu

joc gratis Troba els objectes Troba els objectes

jocs > trobar

Troba tots els objectes que estan col·locats en fila a sota per poder passar de nivell abans que acabi el temps o perdràs.