Jocs temps

(253 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > temps

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis El puzle de l´alfabet El puzle de l´alfabet

jocs > temps

Busca i troba els cubs de l´abecedari i col·loca´ls al cercle abans que acabi el temps o el monstre se´t mengera. Si no aconsegueixes col·locar-los, perdràs i hauràs de tornar a repetir tot des del principi

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > temps

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis La gran absorció La gran absorció

jocs > temps

Fes que tots els objectes siguin absorbits pel forat per tal que aquest es faci cada cop més gran i absorbir cada cop més coses a la vegada. Si el temps acaba abans que hagis completat el 100%.. d´absorció perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Puzle postures Puzle postures

jocs > temps

Fes que cada personatge tingui una postura diferent per tal de formar la silueta que està en el fons i passar de nivell. Vigila amb el temps que no arribi a zero i hagis de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Menjar peixos.io Menjar peixos.io

jocs > temps

Aconsegueix arribar al final del temps viu i fent que el teu peix arribi a ser el més gran i poderós de tots menjant-te els més petits que tu per així augmentar la teva mida fins que ningú pugui amb tu. Si et menges a un peix augmentaràs uns segons de velocitat, però si et mengen perdràs i hauràs de tornar a començar una partida des de zero.

joc gratis El tractor El tractor

jocs > temps

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Motos Motos

jocs > temps

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Futbol de halloween Futbol de halloween

jocs > temps

Escull el jugador amb el qual vols jugar i lluita amb un amic o amb un robot per veure qui marca la quantitat més gran de gols possibles abans que acabi el temps. Qui tingui més gols al final serà el que quedi com a vencedor

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > temps

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Xut de futbol Xut de futbol

jocs > temps

Xuta la pilota i envia-la entre els 3 pals per tal de poder obtenir una certa quantitat de punts. Si falles perdràs una de les 3 vides. Aconsegueix obtenir el màxim de punts possibles abans que acabi el temps

joc gratis Puzle de halloween Puzle de halloween

jocs > temps

Arriba del punt inicial del laberint fins a la sortida d´aquest per tal de poder arribar amb el mínim de temps possible a l´altre costat per obtenir el màxim de pots possibles i així poder passar de nivell.

joc gratis Alguna cosa diferent Alguna cosa diferent

jocs > temps

Troba les diferències entre les 2 imatges abans que acabi el temps o perdràs. Si falles amb alguna diferència perdràs 30 segons del temps restant.

joc gratis Postures Postures

jocs > temps

Col·loca de diferents postures cada persona per tal d´aconseguir muntar l´ombra que tens a la paret. Com millor ho facis més estrelles obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell

joc gratis Munta el puzle Munta el puzle

jocs > temps

Mou les peces als espais en buit per tal que quedi la imatge igual que la imatge que tens a la dreta abans que acabi el temps o perdràs. Com menys moviments i més ràpid ho facis, més puntuació obtindràs

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > temps

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.


Més jocs semblants a temps