Jocs sumar

(143 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Números en línia Números en línia

jocs > sumar

Ajunta el número igual o els números que junts sumin 10 per tal de poder fer-los desaparèixer i que no et quedis sense moviments. Aconsegueix fer el rècord de puntuació. Si completes una línia aquesta desapareixerà.

joc gratis Laberint de futbol Laberint de futbol

jocs > sumar

En aquest joc hauràs de pensar quin és el laberint correcte en cada moment que et porta directe a la porteria per marcar abans que el rival i així sumar puntuació. Cada gol es canviarà de posició i cada nivell serà més difícil que l´anterior.

joc gratis 11X11 11X11

jocs > sumar

Aconsegueix col·locar les peces que tens a la part inferior de la pantalla i completa una línia sencera recta de costat a costat o de dalt a baix per tal de poder fer-la desaparèixer i sumar puntuació per intentar batre el teu rècord abans de quedar-te sense espai amb el qual poder col·locar les peces.

joc gratis Mahjong halloween Mahjong halloween

jocs > sumar

Ajunta 3 peces amb el mateix color en la barra de sota per poder fer-les desapareixes i sumar puntuació. Fes que en la pantalla no quedi cap peça per poder passar de nivell. Si la barra de sota es queda sense espai perdràs

joc gratis Rugby d´sticks Rugby d´sticks

jocs > sumar

Esquiva els obstacles i arriba al final per xutar la bola i encertar entre els pals per poder sumar puntuació.

joc gratis Clava el clau Clava el clau

jocs > sumar

Fes que el clau estigui el més recte possible quan el martell baixi per picar i es clavi fins a baix per poder sumar una quantitat de punts i poder passar al següent. Cada clau necessitarà diferents coses per les característiques que tindrà.

joc gratis Dibuixa quadrats Dibuixa quadrats

jocs > sumar

Crea per quadrats fets per 4 punts per tal de sumar punts per arribar al final de la partida i guanyar al contrincant. Per torns cada participant haurà d´ajuntar una punta amb un altre i si un dels 2 acaba el quadrat tindrà un torn extra.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > sumar

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis Connecta 4 Connecta 4

jocs > sumar

Fes que els cubs iguals estiguin junts en una filera vertical o horitzontal per tal que mínim 4 cubs idèntics estiguin connectats i així poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació al teu total. Si et quedes sense espai per col·locar cubs perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis 1010 blocs 1010 blocs

jocs > sumar

Col·loca els cubs en la posició més convenients per poder fer que estiguin junts en una línia d´un costat a un altre per fer-los desaparèixer i poder sumar puntuació i arribar a l´objectiu que et demanen. Cada nivell et demanaran un objectiu més complicat d´assolir.

joc gratis Cubs somrients Cubs somrients

jocs > sumar

Aconsegueix ajuntar mínim 2 cubs del mateix color de costat per tal que puguis fer-los desaparèixer. Al final de tots els nivells, se sumaran totes les puntuacions

joc gratis Super cistelles Super cistelles

jocs > sumar

Encerta cistelles i lluita contra altres jugadors durant 3 rondes per després sumar les puntuacions totals i qui guanyi s´emportarà tots els diners

joc gratis Solitari x2 Solitari x2

jocs > sumar

Col·loca les cartes una sobre de l´altre de forma que la més petita estigui sobre de les dames per sumar la seva igual i així anar duplicant el seu número i anar fent la filera de cartes més reduïda i el número d´elles més gran. Arriba al número de carta més gran possible abans que la filera de cartes arribi a la línia de sota o perdràs i hauràs de tornar a començar des de zero.

joc gratis Puzle de gossos Puzle de gossos

jocs > sumar

Ajunta mínim 3 objectes de gossos iguals per tal de poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació. El teu objectiu és aconseguir tots els objectes que et demanen a dalt a la dreta. Si ajuntes més de 3 iguals podràs obtenir una ajuda

joc gratis Ajunta blocs Ajunta blocs

jocs > sumar

Ajunta el màxim de cubs del mateix color per tal de fer-los desaparèixer i sumar més punts. Com menys cubs junts estiguin quan els fassis desaparèixer sumaràs menys o restaràs.

joc gratis Contenidors Contenidors

jocs > sumar

Fes que els contenidors caiguin un sobre l´altre formant una torre i si estan ben col·locats sumaràs més punts. Aconsegueix fer la torre amb el nombre més gran que ningú hagi pogut fer.