Jocs simuladors

(21 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Simulador avió de guerra Simulador avió de guerra

jocs > simuladors

Apunta i dispara els avions per destruir-los i poder passar de nivell. Cada cop serà més difícil, ja que hi haurà més avions per destruir

joc gratis Poble rural Poble rural

jocs > simuladors

Construeix un poble que sigui sostenible, capaç de mantenir-se i obtenir beneficis de les seves granges

joc gratis Minecraft - Mineblock Minecraft - Mineblock

jocs > simuladors

En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...

joc gratis Cuidadora de cavalls Cuidadora de cavalls

jocs > simuladors

Un joc de curses de cavalls, jugues com un jockey jove, competint contra altres campions de tot el món per convertir-te en una estrella. En aquesta aventura, haureu de muntar a cavall, competir contra altres jockeys, gestionar el vostre estable per augmentar les prestacions dels vostres cavalls, cuidar els cavalls i, a continuació, muntareu els vostres cavalls en 40 pistes

joc gratis Fast food Fast food

jocs > simuladors

La presidència de George W. Bush ha acabat, però, quina és la seva pròxima tria professional? Bé, de moment vendrà hot dogs a tota la gent famolenca de Nova York. Consulteu les peticions dels àpats dels clients per sobre del seu cap i prepareu els hot dogs segons es demani. No cuineu massa els hot dogs o els haureu de llençar. Serviu el més ràpid possible per obtenir millors consells i no deixeu que els clients esperin massa o marxaran. Assoliu el vostre objectiu diari i treballeu del Bronx a Wall Street. A mesura que avanceu, hi haurà més menús disponibles. Teniu el que cal per executar el millor stand per a hot dog de la ciutat?)

joc gratis El parc dels dofins El parc dels dofins

jocs > simuladors

Controles a un dofí que ha de fer bé els trucs per tal que li donin menjar i la gent estigui contenta amb l´espectacle

joc gratis Dofí pop Dofí pop

jocs > simuladors

Feu acrobàcies increïbles amb el vostre dofí. Feu que el vostre públic estigui impressionat saltant per cèrcols, menjant peixos deliciosos i esquitxant aigua per tot arreu. Seguiu les instruccions del vostre instructor amb molta cura i sigueu el millor dofí del món.

joc gratis Taller de reparació Taller de reparació

jocs > simuladors

Sigues un mecànic especialitzat en automòbils que munta, pinta, renta i repara cotxes. Conegueu i conduïu diferents cotxes, feu jocs de rol i gaudiu d’activitats imaginatives.

joc gratis Gala hotel Gala hotel

jocs > simuladors

Una experiència nova ambientada en l´univers Habbo. Et convidem a gestionar el teu propi hotel ple d´objectes increïbles i convidats bojos. Guanya el teu camí cap a un hotel millor i descobreix els diferents pisos i temes.

joc gratis La cafeteria de l´amor La cafeteria de l´amor

jocs > simuladors

París, la ciutat de les llums i les cafeteries. Convertir-vos en el vostre propi cap. Si voleu tractar amb els vostres clients de manera eficient, necessitareu una bona ment analítica i reflexos perfeccionats.

joc gratis Pastes de poma Pastes de poma

jocs > simuladors

En aquest joc aprendràs a fer unes bones pastes de poma pas a pas.

joc gratis L´Spa de les celebrities L´Spa de les celebrities

jocs > simuladors

Avui la simpàtica princesa Clara i la Mia estan avorrides. Així que decideixen anar al saló de la platja. Els podeu ajudar a aconseguir els millors tractaments?

joc gratis El xiringuito de platja El xiringuito de platja

jocs > simuladors

Ets la cambrera d´un xiringuito de platja amb molta clientela i la teva feina és fer que tots els clients que entrin, marxin satisfets.

joc gratis Estació d´esquí Estació d´esquí

jocs > simuladors

Prepareu-vos per a un viatge retro amb uns esquís aquàtics pixelats. Seràs capaç de fer el recorregut fins al final?

joc gratis El parc d´atraccions El parc d´atraccions

jocs > simuladors

Construeix els trencaclosques relacionats amb les fires i parcs d´atraccions

joc gratis L´hamburgueseria 4 L´hamburgueseria 4

jocs > simuladors

En aquesta hamburgueseria hi ha només una noia per atendre totes les comandes, intenta fer-ho tot molt de pressa i que els clientes marxin contents.


Més jocs semblants a simuladors