Jocs de simulació

(170 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parc per humans Parc per humans

jocs > Simulació

Fusiona i amplia els objectes que tens per tal de poder millorar el teu negoci fins a convertir-lo en l´imperi més gran de tots i guanyar molts diners. Cada cop serà més difícil avançar, ja que els objectes seran més complicats d´obtenir.

joc gratis El més musculós El més musculós

jocs > Simulació

Aconsegueix tornar més fort al personatge per tal d´obtenir més de pressa diners i així poder comprar diverses coses amb les que poder entrenar millor i guanyar més diners perquè el personatge pugi el màxim de nivells possibles i es torni el més fort de tots.

joc gratis Reciclatge Reciclatge

jocs > Simulació

Agafa el carregament que t´arriba i passa per totes les màquines per transformar-lo en material que podràs vendre i guanyar diners que et serviran per comprar més maquines i més millores per poder expandir el negoci i així guanyar més diners fins a poder crear un super negoci.

joc gratis Resort de peixos Resort de peixos

jocs > Simulació

Compra i cuida els peixos que tens a la peixera alimentant-los i curant-los per tal de poder-los vendre i seguir comprant més peixos i poder-los cuidar millor.

joc gratis Criador de gats Criador de gats

jocs > Simulació

Compra diferents gats que facin diferents coses que puguis vendre i guanyar diners i comprar-ne cada cop més i així poder millorar cada gat per obtenir millors beneficis. Aconsegueix obtenir tots els gats que existeixen i tenir-los millorats al màxim per ser el millor de tots.

joc gratis Conductor d´ambulància Conductor d´ambulància

jocs > Simulació

Condueix l´ambulància i agafa els pacients sense tenir un accident amb els obstacles i porte´ls a l´hospital sense problemes. En arribar a hauràs de curar-los amb les diferents eines que tens i salvar-los per guanyar diners i així anar ampliant tot l´hospital.

joc gratis Island.io Island.io

jocs > Simulació

Envaeix tots els territoris de cada illa per poder ser el conquistador de totes i poder passar al següent nivell. Cada nivell serà més difícil

joc gratis Clica al baixell Clica al baixell

jocs > Simulació

Avança amb el vaixell per tal de poder guanyar diners per anar millorant-lo i així guanyar més diners fins a aconseguir el millor vaixell possible.

joc gratis La mineria La mineria

jocs > Simulació

Millora les diferents parts de la fàbrica de minerals per tenir més autonomia i anar augmentant els diners i tenir-ho tot amb el màxim nivell que puguis aconseguir.

joc gratis Cuinar mania Cuinar mania

jocs > Simulació

Utilitza els ingredients que tens per tal de poder fer el menjar que et demanen i aconseguir monedes per comprar millores de diferents coses que t´ajudaran en el futur. Com millor facis les comandes que et demanen els clients, més diners i més estrelles obtindràs al final del nivell.

joc gratis Forn de pa Forn de pa

jocs > Simulació

Cuina pas per pas els pans per fer que siguin iguals o semblants als de les imatges per poder guanyar més diners i així poder passar al següent pa.

joc gratis Petita granja de pollastres Petita granja de pollastres

jocs > Simulació

Compra diferents coses per posar en els terrenys i així ampliar el negoci de la granja. Pots millorar-los per tal que et doni més diners cada cop.

joc gratis La millor botiga La millor botiga

jocs > Simulació

Fes que els clients comprin el teu menjar per poder anar ampliant i millorant la teva tenda per complet per, en un futur, arribar a tenir la millor tenda de totes.

joc gratis Zoocraft Zoocraft

jocs > Simulació

Abans de cada nivell el joc et dirà quins són els objectius que has d´aconseguir per superar-lo, normalment agafar animals i portar-los al corral i amb els diners obtinguts comprar-ne més.

joc gratis Confecció de roba Confecció de roba

jocs > Simulació

Agafa els materials per fer la roba i porta´ls als treballadors per tal de poder anar fent per parts la roba perquè després la gent els compri acabats i amb els diners millorar les estadístiques

joc gratis El mestre dels cafès El mestre dels cafès

jocs > Simulació

Fes que la teva empresa vagi bé ajudant el màxim possible perquè la gent no s´enfadi i marxi. Amb els diners que guanyis podràs comprar millores i així fer més de pressa diners i que els clients estiguin satisfets i guanyis cada cop més diners.


Més jocs semblants a Simulació