Jocs saltar

(158 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Repte de salt Repte de salt

jocs > saltar

Salta el més alt i lluny possible per tal de poder guanyar els contrincants i passar de nivell. No xoquis ni caiguis malament a la neu o perdràs i hauràs de repetir tot el procés des del principi.

joc gratis Saltarí Saltarí

jocs > saltar

Salta de plataforma en plataforma per poder arribar molt més lluny que el teu rival en totes les rondes per tal de poder obtenir moltes més monedes amb les quals poder comprar diverses coses per jugar.

joc gratis Saltar pel cel Saltar pel cel

jocs > saltar

Salta per sobre dels vehicles per tal de poder arribar el més lluny amb el personatge sense caure i perdre. Aconsegueix monedes amb les quals podràs comprar diferents personatges amb els que poder jugar.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > saltar

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis De plataforma en plataforma De plataforma en plataforma

jocs > saltar

Ves de plataforma en plataforma per tal de poder baixar les màximes possibles sense caure sobre una plataforma amb punxes i perdis 1 de les 3 vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Parkour impossible Parkour impossible

jocs > saltar

Salta de plataforma en plataforma per tal de poder arribar al final i poder passar de nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior. Si caus o toques la plataforma que no és, perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Doble salt Doble salt

jocs > saltar

Fes que el teu personatge salti de plataforma en plataforma per poder anar pujant cada cop més i així fins a anar formant la torre més alta possible per poder superar les torres que has aconseguit fer abans. Si el personatge no salta bé i xoca abans amb una plataforma perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Melonman Melonman

jocs > saltar

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Granota saltarina Granota saltarina

jocs > saltar

Fes que la granota aconsegueixi el seu objectiu d´arribar a saltar el màxim de monstres possibles que estan al mig del tronc. Cada cop li serà molt més difícil perquè aniran apareixent més i més ràpid. Podràs ajudar a la granota a fer que salti tots els cops necessaris per poder arribar al més lluny possible?

joc gratis L´aspiradora L´aspiradora

jocs > saltar

Ves pel camí per tal de poder aspirar tots els objectes i persones. Com més objectes succionis més estrelles obtindràs i millor recompensa. Vigila que si vas molt directa contra les persones s´espantaran i saltaran amb paracaigudes per salvar-se. Millora les teves estadístiques per tal de poder anar millor en les següents partides.

joc gratis La carrera del calamar La carrera del calamar

jocs > saltar

Arriba el més lluny possible esquivant totes les trampes que hi ha pel camí per aconseguir fer el teu rècord. Agafa les monedes per poder comprar ajudes per les següents partides.

joc gratis Bicicleta 3d Bicicleta 3d

jocs > saltar

Arriba a la màxima distància possible per sobre els sostres dels edificis per tal d´esquivar tots els obstacles que estiguin al teu davant i agafa les monedes per poder comprar diferents bicicletes.

joc gratis Lliscant Lliscant

jocs > saltar

Aconsegueix passar plataforma a plataforma sense caure per cap lloc o xocar amb obstacles per així poder obtenir una puntuació més elevada i aconseguir cada cop superar l´anterior. Cada cop s´anirà fent més difícil, ja que la velocitat anirà accelerant constantment

joc gratis Stickman saltarí Stickman saltarí

jocs > saltar

Gira el màxim de cops que puguis en l´aire per caure de peus a la línia per poder saltar més alt cada cop. Fes el rècord de més voltes seguides a l´aire en un salt

joc gratis Batalla de robots Batalla de robots

jocs > saltar

Posa fi a la vida del robot contrincant per poder passar de ronda fins a acabar amb tots els contrincants per guanyar.

joc gratis El pollastre boig El pollastre boig

jocs > saltar

Salta de plataforma en plataforma per arribar a dalt sense xocar amb cap obstacle i poder arribar al niu de la gallina. Agafa les ajudes que estan en algunes plataformes per poder pujar més de pressa.


Més jocs semblants a saltar