Jocs reflexes

(329 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > reflexes

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > reflexes

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis Coets divisoris Coets divisoris

jocs > reflexes

Aquí podràs posar a prova la teva rapidesa mental a l´hora de fer càlculs amb divisions. Hauràs d´escollir el coet que tingui el resultat correcte per poder passar la pregunta sense perdre una de les 3 vides que tens. Cada nivell serà més difícils que l´anterior. Obtingues el màxim de puntuació que puguis abans de perdre totes les vides per així superar el teu rècord anterior

joc gratis La mà més llarga La mà més llarga

jocs > reflexes

En aquest joc hauràs de descobrir on pot arribar la teva ment i la teva flexibilitat que posaran a prova les teves capacitats per superar nivell rere nivell. Cada nivell serà completament diferent amb diverses dificultats que faran més difícil el camí a la glòria.

joc gratis El puzle de l´alfabet El puzle de l´alfabet

jocs > reflexes

Busca i troba els cubs de l´abecedari i col·loca´ls al cercle abans que acabi el temps o el monstre se´t mengera. Si no aconsegueixes col·locar-los, perdràs i hauràs de tornar a repetir tot des del principi

joc gratis Tràfic de monstres Tràfic de monstres

jocs > reflexes

Fes que els monstres arribin al final del camí amb tots els personatges per tal de poder obtenir les 3 estrelles del nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior i amb més personatges

joc gratis Menjar peixos.io Menjar peixos.io

jocs > reflexes

Aconsegueix arribar al final del temps viu i fent que el teu peix arribi a ser el més gran i poderós de tots menjant-te els més petits que tu per així augmentar la teva mida fins que ningú pugui amb tu. Si et menges a un peix augmentaràs uns segons de velocitat, però si et mengen perdràs i hauràs de tornar a començar una partida des de zero.

joc gratis Disparar per la galàxia Disparar per la galàxia

jocs > reflexes

Aconsegueix les millors naus de l´espai amb les que poder combatre el mal i poder anar pujant de categoria. Com més personatges enemics matis, més monedes obtindràs amb les que poder comprar diferents millores a la nau i altres naus i així acabar amb l´enemic més fàcil i ràpid.

joc gratis Destrueix tot Destrueix tot

jocs > reflexes

Fes que el teu personatge giri sense parar amb el pal de beisbol per tal de tornar les bales que li disparen i destruir tot al seu pas i així anar fent, però si alguna bala l´impacta sense que la torni, perdrà i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Carrera streamer Carrera streamer

jocs > reflexes

Fes que el teu personatge es faci cada cop més popular en les xarxes socials per tal que al final pugui passar per la porta sent famós i obtingui un millor multiplicador de diners. Agafa les cares amb ulls i no els dimonis per augmentar la popularitat si no disminuirà i si arriba a 0 perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Blocs infinits Blocs infinits

jocs > reflexes

Col·loca la fitxa que tens en el teu poder en la posició de la fila que tingui la mateixa per tal de poder fer-la desaparèixer tota i anar a la següent. Intenta treure el màxim de files possibles abans que alguna arribi abaix de tot i perdis.

joc gratis Carrera de vaixells Carrera de vaixells

jocs > reflexes

Fes que el teu vaixell sigui el més ràpid per poder guanyar molts diners amb els quals poder-te millorar les estadístiques i comprar diferents coses. Esquiva, fes trucs i avança per tal d´anar guanyant velocitat.

joc gratis Retro espai Retro espai

jocs > reflexes

Juga amb missions o intenta destruir el màxim d´esteroides possibles sense que xoquin amb tu i perdis les vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Carrera de comptar Carrera de comptar

jocs > reflexes

Agafa els personatges que estan pel camí i passa pel lloc on et doni més per tal de poder arribar al final amb el màxim i poder acabar amb l´enemic

joc gratis Deixar caure Deixar caure

jocs > reflexes

Espera que l´objecte estigui en l´angle correcte i mou-lo en la posició necessària per a poder fer que caigui on ha d´estar per poder passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis L´ascensor L´ascensor

jocs > reflexes

Fes clic a l´ascensor per poder reduir el número que tens a dalt a l´esquerra a 0. Cada segon et donaran punts amb els quals podràs anar millorant diferents estadístiques que t´ajuden en aquesta missió d´arribar a 0.


Més jocs semblants a reflexes