Jocs reflexes

(329 jocs) - pàgina 2 -

joc gratis Postures Postures

jocs > reflexes

Col·loca de diferents postures cada persona per tal d´aconseguir muntar l´ombra que tens a la paret. Com millor ho facis més estrelles obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell

joc gratis Bols de sopa Bols de sopa

jocs > reflexes

Agafa els pots que estan pel camí i passa per les parts bones per tal de poder millorar el teu pot de sopa i així arribar al final i guanyar més diners donant la sopa a més clients i poder-te comprar diferents mans amb les que poder jugar.

joc gratis Carrera de cabells Carrera de cabells

jocs > reflexes

Agafa el cabell que està a terra per tal que el teu creixi, però has de tenir compte amb els obstacles que estan pel camí perquè et poden tallar el cabell o fer que caiguis i ho perdis tot. Arriba amb el màxim de cabell al final per poder llençar-lo per terra i com més llarg sigui més diners obtindràs.

joc gratis Boles de pinball Boles de pinball

jocs > reflexes

Fes que la bola toqui cada rectangle que està a dalt de la pantalla per quedar-te sense i poder passar de nivell. Mou les barres de sota per fer que la bola reboti i no perdis les vides que tens, si no hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > reflexes

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Bola 2048 Bola 2048

jocs > reflexes

Dispara a la part inferior les boles per tal que rebotin amb els objectes geomètrics que estan dintre el recinte i cada toc els hi baixa una certa quantitat de números. Si aquest número arriba a zero desapareixerà i així fins que tots desapareguin i puguis anar passant de nivell. Si algun objecte arriba a la part superior perdràs i hauràs de repetir el nivell des de zero.

joc gratis Agent bala Agent bala

jocs > reflexes

Fes que la bala canviï de trajectòria per tal de poder acabar amb tots els enemics que estan amb tu i així passar de nivell. Si falles i xoques amb el terra o amb algun objecte hauràs de repetir el nivell des de el principi.

joc gratis La salsitxa La salsitxa

jocs > reflexes

Fes que el cercle aparti els altres aliments de la salsitxa per tal de poder passar el màxim de nivells possibles sense que la salsitxa perdi les 3 vides que té o hauràs de torner a començar des del principi.

joc gratis De plataforma en plataforma De plataforma en plataforma

jocs > reflexes

Ves de plataforma en plataforma per tal de poder baixar les màximes possibles sense caure sobre una plataforma amb punxes i perdis 1 de les 3 vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Salva la bola Salva la bola

jocs > reflexes

Fes que els blocs que estan pel camí entrin pel forat per tal que cap arribi a tocar la bola i així pugui arribar al final. Si la bola toca algun bloc perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Carrera de músculs Carrera de músculs

jocs > reflexes

Fes que el teu campió es faci més fort que els contrincants per tal de poder arribar al final i acabar amb l´enemic. Agafa els guants del terra i lluita contra enemics més fluixos per poder guanyar la seva força.

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > reflexes

Completa els puzles de cada nivell sense que els guàrdies et trobin per així poder arribar al final i poder passar de nivell. Agafa les coses que estan pel mapa per tenir més ajudes

joc gratis Bola surfera 3d Bola surfera 3d

jocs > reflexes

Fes que la bola vagi de costat a costat per tal de passar de plataforma i anar fent el teu rècord de distància. Agafa les pedres per tal de poder comprar diferents millores i altres boles amb les quals poder jugar.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > reflexes

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > reflexes

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis Pirates buscador d´or Pirates buscador d´or

jocs > reflexes

Fes que el pirata es mogui en la direcció que vulguis per tal que pugui esquivar els projectils que li disparen per eliminar-lo. Recol·lecta totes les monedes per poder passar de nivell. Si algun projectil et toca hauràs de repetir el joc des del nivell zero.


Més jocs semblants a reflexes