Jocs recorregut

(317 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > recorregut

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis El tractor El tractor

jocs > recorregut

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Cada cotxe al seu lloc Cada cotxe al seu lloc

jocs > recorregut

Fes que el cotxe del color correcte agafi les estrelles i després sense xocar amb cap obstacle arribi bé al seu aparcament corresponent per poder passar de nivell.

joc gratis Carrera de comptar Carrera de comptar

jocs > recorregut

Agafa els personatges que estan pel camí i passa pel lloc on et doni més per tal de poder arribar al final amb el màxim i poder acabar amb l´enemic

joc gratis Carrera de músculs Carrera de músculs

jocs > recorregut

Fes que el teu campió es faci més fort que els contrincants per tal de poder arribar al final i acabar amb l´enemic. Agafa els guants del terra i lluita contra enemics més fluixos per poder guanyar la seva força.

joc gratis Bola surfera 3d Bola surfera 3d

jocs > recorregut

Fes que la bola vagi de costat a costat per tal de passar de plataforma i anar fent el teu rècord de distància. Agafa les pedres per tal de poder comprar diferents millores i altres boles amb les quals poder jugar.

joc gratis Baixa ben avall Baixa ben avall

jocs > recorregut

Aconsegueix baixar bloc per bloc per tal de no caure en una trampa per poder arribar el més a baix possible i aconseguir el teu rècord de distància.

joc gratis Miner del tren Miner del tren

jocs > recorregut

Agafa els minerals que estan en la via del tren per poder arribar al final de la via sense xocar amb cap obstacle i així guanyar diners amb els minerals recol·lectats per poder millorar les estadístiques

joc gratis Melonman Melonman

jocs > recorregut

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Laberint mania Laberint mania

jocs > recorregut

Arriba al final del laberint per tal de poder passar de nivell i aconseguir acumular la puntuació de cada nivell que facis. Com menys tardis a passar-te un nivell més puntuació obtindràs

joc gratis Hackejar Hackejar

jocs > recorregut

Ets un virus que ha d´agafar els arxius i monedes que estan en el dispositiu per obtenir punts, però atenció amb les barreres que son antivirus que acabaran amb tu si et toquen el cap.

joc gratis L´aspiradora L´aspiradora

jocs > recorregut

Ves pel camí per tal de poder aspirar tots els objectes i persones. Com més objectes succionis més estrelles obtindràs i millor recompensa. Vigila que si vas molt directa contra les persones s´espantaran i saltaran amb paracaigudes per salvar-se. Millora les teves estadístiques per tal de poder anar millor en les següents partides.

joc gratis Pols ferm Pols ferm

jocs > recorregut

Fes que les anelles passin tot el recorregut del ferro per poder caure dintre del forat del terra i així poder passar de nivell. Si no cauen totes les anelles que et demanen per passar, hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Caminar sobre l´aigua Caminar sobre l´aigua

jocs > recorregut

Agafa els trossos de fusta que estan pel camí per poder passar per sobre l´aigua i anar directe al final per quedar primer. Les fustes que tinguis les podràs multiplicar per diners

joc gratis Línia de tren Línia de tren

jocs > recorregut

Agafa els passatgers de color blau per augmentar la velocitat i els ingressos en arribar a l´estació, si agafes passatgeres de color vermell perdràs diners en acabar, amb els diamants guanyats de cada nivell compra els diferents trens que hi ha.

joc gratis Tubs Tubs

jocs > recorregut

Dispara la bola que farà tot el recorregut per passar per tots els tubs que sumin més boles en la teva fila per així poder arribar al final amb el número necessari que et demanen i passar de nivell.


Més jocs semblants a recorregut