Jocs de puzzles

(644 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parella de joguines Parella de joguines

jocs > puzzles

Completa les missions que et demanen amb els moviments que et donen per poder passar de nivell. Si no aconsegueixes completar la missió abans que s´acabin els moviments perdràs i hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Puzle postures Puzle postures

jocs > puzzles

Fes que cada personatge tingui una postura diferent per tal de formar la silueta que està en el fons i passar de nivell. Vigila amb el temps que no arribi a zero i hagis de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Unió de cotxes Unió de cotxes

jocs > puzzles

Col·loca 3 cotxes iguals als espais de davant per tal de poder fusionar-los i atacar a l´enemic per quedar-te amb zero coxes i passar de nivell. Si col·loques un cotxe diferent perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi. Pensa la millor estratègia que pots fer per poder completar cada nivell sense dificultats.

joc gratis Tangram art Tangram art

jocs > puzzles

Escull la figura que vulguis formar i després col·loca cada peça que et donen de diferents formes per tal de poder posar-la en el número corresponent i formar la figura sencera. Després de formar la figura podràs escollir una altra amb la que poder crear coses més complexes

joc gratis Mahjong primavera-estiu Mahjong primavera-estiu

jocs > puzzles

Hauràs de fer desaparèixer a totes les parelles de la pantalla per poder passar de nivell. Les peces que estiguin atrapades per altres no podràs ajuntar-les fins que no estiguin lliures i pugui arribar la línia d´una peça a l´altra.

joc gratis 11X11 11X11

jocs > puzzles

Aconsegueix col·locar les peces que tens a la part inferior de la pantalla i completa una línia sencera recta de costat a costat o de dalt a baix per tal de poder fer-la desaparèixer i sumar puntuació per intentar batre el teu rècord abans de quedar-te sense espai amb el qual poder col·locar les peces.

joc gratis Puzle de blocs Puzle de blocs

jocs > puzzles

Treu tots els cubs restants de la figura per tal de poder fer que quan baixi encaixin les 2 a la perfecció per així poder passar de nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Torre de tetris Torre de tetris

jocs > puzzles

Col·loca cada peça a la taula de manera que puguis fer una torre el més resistent possible i millor que la del rival sense que caigui per poder guanyar monedes i comprar diferents coses en el joc.

joc gratis Super 2048 Super 2048

jocs > puzzles

Fes que en aquest joc apareguin cubs de diferents números per tal de fusionar-los entre ells cada un amb el seu mateix número per obtenir el cub amb el número més gran possible abans de quedar-te sense espai

joc gratis Tomba de la màscara Tomba de la màscara

jocs > puzzles

En aquest joc hauràs de fer que el personatge pinti tots els espais que hi ha en el mapa intentant esquivar l´obstacle que hi ha pel camí per poder passar de nivell sense perdre.

joc gratis Mahjong halloween Mahjong halloween

jocs > puzzles

Ajunta 3 peces amb el mateix color en la barra de sota per poder fer-les desapareixes i sumar puntuació. Fes que en la pantalla no quedi cap peça per poder passar de nivell. Si la barra de sota es queda sense espai perdràs

joc gratis Puzle de halloween Puzle de halloween

jocs > puzzles

Arriba del punt inicial del laberint fins a la sortida d´aquest per tal de poder arribar amb el mínim de temps possible a l´altre costat per obtenir el màxim de pots possibles i així poder passar de nivell.

joc gratis Blocs infinits Blocs infinits

jocs > puzzles

Col·loca la fitxa que tens en el teu poder en la posició de la fila que tingui la mateixa per tal de poder fer-la desaparèixer tota i anar a la següent. Intenta treure el màxim de files possibles abans que alguna arribi abaix de tot i perdis.

joc gratis Postures Postures

jocs > puzzles

Col·loca de diferents postures cada persona per tal d´aconseguir muntar l´ombra que tens a la paret. Com millor ho facis més estrelles obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell

joc gratis Munta el puzle Munta el puzle

jocs > puzzles

Mou les peces als espais en buit per tal que quedi la imatge igual que la imatge que tens a la dreta abans que acabi el temps o perdràs. Com menys moviments i més ràpid ho facis, més puntuació obtindràs

joc gratis Ordena el supermercat Ordena el supermercat

jocs > puzzles

Ordena els productes del supermercat de les estanteries


Més jocs semblants a puzzles