Jocs punts

(191 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Mini duels Mini duels

jocs > punts

Endinseu-vos en un món ple de diversos minijocs on poder jugar sol o amb amics. Pots triar si jugar bàsquet, boxa, duels... Aquest és un emocionant joc on podràs triar el teu preferit per poder fer competicions entre els teus amics i tu. El primer a aconseguir cinc punts assegura la victòria sobre el seu oponent. Amb un total de 16 jocs entre els quals triar, la diversió és il·limitada.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > punts

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Xut de futbol Xut de futbol

jocs > punts

Xuta la pilota i envia-la entre els 3 pals per tal de poder obtenir una certa quantitat de punts. Si falles perdràs una de les 3 vides. Aconsegueix obtenir el màxim de punts possibles abans que acabi el temps

joc gratis Voodoo Voodoo

jocs > punts

Aconsegueix torturar de diverses maneres el ninot voodoo per així anar passant de nivells i obtenint punts per poder millorar els objectes o bé per poder comprar més armes.

joc gratis Pintar per punts Pintar per punts

jocs > punts

Recrea la imatge que et surt a dalt amb els punts que tens en el cub de sota per tal de posar un color abans que l´altre per tapar les parts i que quedi igual

joc gratis L´ascensor L´ascensor

jocs > punts

Fes clic a l´ascensor per poder reduir el número que tens a dalt a l´esquerra a 0. Cada segon et donaran punts amb els quals podràs anar millorant diferents estadístiques que t´ajuden en aquesta missió d´arribar a 0.

joc gratis Clava el clau Clava el clau

jocs > punts

Fes que el clau estigui el més recte possible quan el martell baixi per picar i es clavi fins a baix per poder sumar una quantitat de punts i poder passar al següent. Cada clau necessitarà diferents coses per les característiques que tindrà.

joc gratis Dibuixa quadrats Dibuixa quadrats

jocs > punts

Crea per quadrats fets per 4 punts per tal de sumar punts per arribar al final de la partida i guanyar al contrincant. Per torns cada participant haurà d´ajuntar una punta amb un altre i si un dels 2 acaba el quadrat tindrà un torn extra.

joc gratis 5 diferències del desert 5 diferències del desert

jocs > punts

Troba les 5 diferències entre les 2 imatges de cada nivell per obtenir punts. Com més tardis menys puntuació obtindràs. Si falles es restaran punts a la puntuació final.

joc gratis Hackejar Hackejar

jocs > punts

Ets un virus que ha d´agafar els arxius i monedes que estan en el dispositiu per obtenir punts, però atenció amb les barreres que son antivirus que acabaran amb tu si et toquen el cap.

joc gratis Ajunta blocs Ajunta blocs

jocs > punts

Ajunta el màxim de cubs del mateix color per tal de fer-los desaparèixer i sumar més punts. Com menys cubs junts estiguin quan els fassis desaparèixer sumaràs menys o restaràs.

joc gratis Flipman Flipman

jocs > punts

Agafa tots els punts grocs per aconseguir punts i així poder passar de nivell sense que el fantasma et llevin totes les vides que tens o hauràs de repetir tots els nivells des del principi de tot. Agafa en menjar que està repartit pel laberint per poder tenir uns segons en els quals pots menjar-te els fantasmes i ells no podran fer-te res.

joc gratis Contenidors Contenidors

jocs > punts

Fes que els contenidors caiguin un sobre l´altre formant una torre i si estan ben col·locats sumaràs més punts. Aconsegueix fer la torre amb el nombre més gran que ningú hagi pogut fer.

joc gratis Menjar si o no Menjar si o no

jocs > punts

Al petit monstre li agrada menjar quasi de tot, però també hi ha algunes coses que no li agraden gens, clica sobre les que creguis que poden agradar-li perquè la barra d´energia pugi, però si li dones alguna que no li agrada, la barra baixarà i és possible que no arribis al mínim de punts demanats per passar de nivell

joc gratis Perles de colors Perles de colors

jocs > punts

Forma línies senceres per tal que desapareguin i sumis punts fins arribar a la fita que el marca cada nivell al començament

joc gratis Blocs i més blocs Blocs i més blocs

jocs > punts

En cada nivell es marcarà un objectiu que hauràs d´aconseguir col.locant blocs a dins dels requadres fins a cobrir-los per complert per sumar els punts


Més jocs semblants a punts