Jocs punteria

(335 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Super torre Super torre

jocs > punteria

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Atac gegant Atac gegant

jocs > punteria

Agafa els materials que estan pel camp per tal de poder-li llençar al gegant que t´està atacant per poder passar de nivell. Com més nivells passis més personatges desbloquejaràs per poder jugar.

joc gratis Dispara i guanya Dispara i guanya

jocs > punteria

Compra armes i col·loca-les en la part superior de la pantalla on hi haurà uns cercles que podràs fer servir per disparar als objectes que van caient de la part superior i així obtenir més diners per comprar diferents millores respecte a la partida

joc gratis Deixar caure Deixar caure

jocs > punteria

Espera que l´objecte estigui en l´angle correcte i mou-lo en la posició necessària per a poder fer que caigui on ha d´estar per poder passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Agent bala Agent bala

jocs > punteria

Fes que la bala canviï de trajectòria per tal de poder acabar amb tots els enemics que estan amb tu i així passar de nivell. Si falles i xoques amb el terra o amb algun objecte hauràs de repetir el nivell des de el principi.

joc gratis Zombis extrems Zombis extrems

jocs > punteria

Posa fi a la vida dels zombis per tal que no arribin al canó i anar guanyant diners per comprar ajudes que les podràs utilitzar per acabar amb més zombis.

joc gratis Història de bombolles Història de bombolles

jocs > punteria

Aconsegueix completar els objectius de cada nivell disparant les boles de colors per tal de tocar les que ja estan col·locades i així ajuntar mínim 3 d´un mateix color per poder fer-les caure. Si alguna altra bola està enganxada a les que has tirat aquesta també caurà amb elles. Com més al centre caiguin les boles més puntuació obtindràs i més estrelles aconseguiràs en el nivell.

joc gratis Bu Bu

jocs > punteria

Llença les peces que tens a la part inferior de la pantalla per tal de poder clavar-les als espais buits del cercle per així quedar-te sense i poder passar de nivell. Si alguna peça toca alguna altra que ja està clavada, perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell o pagar per tenir una altra oportunitat. Cada nivell serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Descolorit Descolorit

jocs > punteria

Dispara als enemics amb la bala del color corresponent per poder acabar amb cada personatge. Aconsegueix acabar amb tots els dolents per passar de nivell. Si et disparen et baixarà vida fins a quedar-te sense i haver de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Robatori al saló Robatori al saló

jocs > punteria

Dispara per les finestres de l´edifici per atacar a tots els bandits que estan dintre abans que ho facin ells i perdis totes les vides que tens sense poder obtenir la quantitat més gran possible. Si dispares al material obtindràs una puntuació major, però els dolents escaparan més de pressa de les finestres, però si toques als innocent perdràs 1 de les vides que tens.

joc gratis Dispara a les ampolles Dispara a les ampolles

jocs > punteria

Dispara les empolles de color verd i no a les vermelles per poder passar de nivell si no perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Compra armes amb les monedes per tenir més bales en cada ronda.

joc gratis Gran punteria Gran punteria

jocs > punteria

Dispara una fitxa al taulell i calcula on dispares i la força per tal de poder fer entrar una peça de les teves a un dels forts per guanyar.

joc gratis Super cistelles Super cistelles

jocs > punteria

Encerta cistelles i lluita contra altres jugadors durant 3 rondes per després sumar les puntuacions totals i qui guanyi s´emportarà tots els diners

joc gratis Cap al lavabo Cap al lavabo

jocs > punteria

Apunta i dispara el cap per tal de poder agafar totes les estrelles i arribar al lavabo per poder-lo col·locar dintre i així aconseguir passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Carrera de lavabos Carrera de lavabos

jocs > punteria

Mou-te i dispara en línia recta per tal de poder donar als barrils amb persones a dalt per fer que baixin i s´uneixin a tu i poder destruir els objectes que et prohibeixen el pas. Al final com més soldats tinguis més possibilitats de defensar-te de l´onada que vindrà i més diners obtindràs per poder fer millorares més endavant.

joc gratis Arma humana Arma humana

jocs > punteria

Agafa aquells que estan pel camí per tal que s´uneixin i formar una millor arma per poder disparar als pilars i poder passar en arribar al final o fer caure més personatges que estan a sobre. Millora les estadístiques amb els diners que guanyis


Més jocs semblants a punteria