Jocs plataforma

(278 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Ànec banana Ànec banana

jocs > plataforma

Passa pantalla rere pantalla per fer que el personatge pugui passar per diferents reptes amb els quals posarà a prova diferent aspectes de les tevas habilitats. Aconsegueix arribar al més lluny possible sense haver de reiniciar el progrés molts cops per així poder avançar més de pressa

joc gratis Cotxe volador Cotxe volador

jocs > plataforma

En aquest joc hauràs de posar a prova la teva agilitat visual per poder fer que el cotxe arribi el més lluny possible passant de plataforma en plataforma esquivant i passant per les rampes per poder completar el joc. Agafa les joies que estan per les plataformes per tal de poder comprar-te més endavant diferents aspectes dels cotxes

joc gratis Saltarí Saltarí

jocs > plataforma

Salta de plataforma en plataforma per poder arribar molt més lluny que el teu rival en totes les rondes per tal de poder obtenir moltes més monedes amb les quals poder comprar diverses coses per jugar.

joc gratis Lluita entre soldats Lluita entre soldats

jocs > plataforma

Col·loca els soldats amics en el recinte quan es creïn per tal d´ajudar-te a derrotar l´enemic i que arribin a l´altre costat per poder guanyar i poder passar al següent nivell. Si algun dels teus soldats sigui com sigui arriba a l´altre costat guanyaràs.

joc gratis De plataforma en plataforma De plataforma en plataforma

jocs > plataforma

Ves de plataforma en plataforma per tal de poder baixar les màximes possibles sense caure sobre una plataforma amb punxes i perdis 1 de les 3 vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Bola surfera 3d Bola surfera 3d

jocs > plataforma

Fes que la bola vagi de costat a costat per tal de passar de plataforma i anar fent el teu rècord de distància. Agafa les pedres per tal de poder comprar diferents millores i altres boles amb les quals poder jugar.

joc gratis Parkour impossible Parkour impossible

jocs > plataforma

Salta de plataforma en plataforma per tal de poder arribar al final i poder passar de nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior. Si caus o toques la plataforma que no és, perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis El camí del pingüí El camí del pingüí

jocs > plataforma

Fes que el pingüí pugui arribar de plataforma a plataforma pel camí sense que caigui per poder anar passant nivells. Agafa els fragments que estan pel camí per poder comprar diferents aspectes pel personatge. Pel camí i hi haurà obstacles que et complicaran l´arriada a la plataforma.

joc gratis Doble salt Doble salt

jocs > plataforma

Fes que el teu personatge salti de plataforma en plataforma per poder anar pujant cada cop més i així fins a anar formant la torre més alta possible per poder superar les torres que has aconseguit fer abans. Si el personatge no salta bé i xoca abans amb una plataforma perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > plataforma

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Boles en punt Boles en punt

jocs > plataforma

Dispara les boles de tal manera que no et quedis sense i aconsegueixis tirar tots els cubs que estiguin a les plataformes per poder passar a la següent part i així passar el nivell.

joc gratis La carrera del calamar La carrera del calamar

jocs > plataforma

Arriba el més lluny possible esquivant totes les trampes que hi ha pel camí per aconseguir fer el teu rècord. Agafa les monedes per poder comprar ajudes per les següents partides.

joc gratis Els herois perduts Els herois perduts

jocs > plataforma

Joc de plataforma on tres herois amb diferents habilitats hauran de superar obstacles i treballar en equipo per recórrer els camins i escapar

joc gratis Sota terra Sota terra

jocs > plataforma

Joc de plataforma on has de col.loccionar monedes i altres objectes mentre esquives les bales i superes tots els obstacles

joc gratis El mon de Bobb El mon de Bobb

jocs > plataforma

Joc de plataforma on l´objectiu és que en Bobb es mengi tot el que hi ha

joc gratis Invasió Invasió

jocs > plataforma

Dispara als enemics i millora les estadístiques per tal de poder acabar amb més facilitat amb les seves vides. Arribant al mur aquest s´anirà destruint a poc a poc. Si algun enemic arriba a la teva base i arrabassa el mur moriràs i hauràs de tornar a començar des de zero.


Més jocs semblants a plataforma