Jocs personatges

(101 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > personatges

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis Tràfic de monstres Tràfic de monstres

jocs > personatges

Fes que els monstres arribin al final del camí amb tots els personatges per tal de poder obtenir les 3 estrelles del nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior i amb més personatges

joc gratis Atac gegant Atac gegant

jocs > personatges

Agafa els materials que estan pel camp per tal de poder-li llençar al gegant que t´està atacant per poder passar de nivell. Com més nivells passis més personatges desbloquejaràs per poder jugar.

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > personatges

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Disparar per la galàxia Disparar per la galàxia

jocs > personatges

Aconsegueix les millors naus de l´espai amb les que poder combatre el mal i poder anar pujant de categoria. Com més personatges enemics matis, més monedes obtindràs amb les que poder comprar diferents millores a la nau i altres naus i així acabar amb l´enemic més fàcil i ràpid.

joc gratis Saltar pel cel Saltar pel cel

jocs > personatges

Salta per sobre dels vehicles per tal de poder arribar el més lluny amb el personatge sense caure i perdre. Aconsegueix monedes amb les quals podràs comprar diferents personatges amb els que poder jugar.

joc gratis Carrera de comptar Carrera de comptar

jocs > personatges

Agafa els personatges que estan pel camí i passa pel lloc on et doni més per tal de poder arribar al final amb el màxim i poder acabar amb l´enemic

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > personatges

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Lluita de l´alfabet Lluita de l´alfabet

jocs > personatges

Compra i fusiona els personatges que siguin iguals per tal de poder convertir-los en millors personatges més forts per poder combatre contra l´enemic i així guanyar-lo i aconseguir diners per comprar més personatges per anar fusionant i anar superant tots els nivells.

joc gratis Skaters Skaters

jocs > personatges

Esquiva els obstacles per fer que cap dels dos personatges xoquin amb els que hi ha pel camí. Arriba al final per poder passar al següent nivell. Agafa les estrelles que estan pel camí per poder comprar diferents taules amb les quals anar.

joc gratis Candyland Candyland

jocs > personatges

Omple l´espai que hi ha entre els personatges blau de refresc, evitant que els vermells s´hi enfonsin

joc gratis Melonman Melonman

jocs > personatges

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis El martell El martell

jocs > personatges

Mou els personatges que estan a la pantalla girant-los per tal de poder fer que l´atac del cavaller arribi als enemics i així poder passar de nivell.

joc gratis Escapa del calamar Escapa del calamar

jocs > personatges

Esquiva tots els obstacles que hi ha i agafa les monedes per comprar-te diferents personatges amb els quals poder jugar. Si xoques perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Intenta fer el rècord de distància

joc gratis Arma humana Arma humana

jocs > personatges

Agafa aquells que estan pel camí per tal que s´uneixin i formar una millor arma per poder disparar als pilars i poder passar en arribar al final o fer caure més personatges que estan a sobre. Millora les estadístiques amb els diners que guanyis

joc gratis Carrera d´estiu Carrera d´estiu

jocs > personatges

Corre mentre dispares bales als barrils per fer caure els personatges perquè s´uneixin a tu. Si xoques amb algun obstacle perdràs. Arriba al final per poder passar de nivell i guanyar monedes per poder millorar la teva estadística


Més jocs semblants a personatges