Jocs peixos

(36 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Menjar peixos.io Menjar peixos.io

jocs > peixos

Aconsegueix arribar al final del temps viu i fent que el teu peix arribi a ser el més gran i poderós de tots menjant-te els més petits que tu per així augmentar la teva mida fins que ningú pugui amb tu. Si et menges a un peix augmentaràs uns segons de velocitat, però si et mengen perdràs i hauràs de tornar a començar una partida des de zero.

joc gratis Resort de peixos Resort de peixos

jocs > peixos

Compra i cuida els peixos que tens a la peixera alimentant-los i curant-los per tal de poder-los vendre i seguir comprant més peixos i poder-los cuidar millor.

joc gratis Pesca per or Pesca per or

jocs > peixos

Fes que la canya baixi a una certa profunditat i reculli peixos per tal de portar-los a dalt i poder vendre´ls, depenent el peix que pesquis obtindràs més diners o menys amb els que podràs millorar les estadístiques que t´ajudaran a pescar més i més fàcil.

joc gratis Peixos llefiscosos Peixos llefiscosos

jocs > peixos

Baixa la canya sense agafar cap peix per així poder anar el més abaix possible on trobaràs millors peixos i després quan surtin disparats a l´aire hauràs d´atrapar-los abans que marxin o perdràs els diners que valen cada un que s´escapi. Amb els diners obtinguts podràs comprar diferents millores que et serviran en el joc per facilitar les coses.

joc gratis El peix gran es menja al petit El peix gran es menja al petit

jocs > peixos

Tu o 2 amics més podreu jugar aquest joc on podreu començar des de ser ben petits fins a poder menjar-te els peixos més grans que hi ha al mar. Cada peix el donarà diners amb els quals poder comprar diferents mapes als quals jugar. Vigila perquè no et toquin les trampes, peixos malvats o no menjar peixos amb un número més elevat que el teu.

joc gratis Mini nedador Mini nedador

jocs > peixos

Neda i esquiva els obstacles que hi ha pel nivell per poder agafar les monedes

joc gratis Món submarí Món submarí

jocs > peixos

Posa les peces juntes en la filera de baix per unir 3 iguals i fer-les desaparèixer i així passar de joc, però si et quedes sense espai perdràs.

joc gratis Duel de pescadors Duel de pescadors

jocs > peixos

Mou de lloc els elements que es veuen en la pantalla per poder aconseguir 40 peixos de color taronja i poder guanyar. Utilitza el poder que es crea a partir d´altres objectes de la pantalla.

joc gratis Viatge i peixos Viatge i peixos

jocs > peixos

Agafa el nombre més gran de peixos i de menjar per poder fer el teu rècord abans que et moris amb algun peix més gran que tu o xoquis amb algun objecte perillós. Compra diferents peixos amb els quals poder jugar

joc gratis Canó pescador Canó pescador

jocs > peixos

Atrapa als peixos per aconseguir monedes i amb elles poder-te comprar un canó millor que després el podràs utilitzar per atrapar més coses i millors.

joc gratis Crancs i peixos Crancs i peixos

jocs > peixos

Trenca les estructures per tal de poder fer baixar el cranc i que no caigui. Si cau pels costats perdràs. Aconsegueix la màxima puntuació possible

joc gratis La fugida del pingüí La fugida del pingüí

jocs > peixos

Salta per esquivar els obstacles que estan posats pel mapa i agafa els peixos. Intenta arribar el més lluny possible per aconseguir més puntuació

joc gratis Troba els peixos Troba els peixos

jocs > peixos

Agafa i porta els peixos a la bombolla de sota per poder fer punts

joc gratis El pescador afortunat El pescador afortunat

jocs > peixos

Pesca els peixos abans que s´acabi el temps i aconsegueix la puntuació indicada per passar de nivell.

joc gratis Futbol de peixos Futbol de peixos

jocs > peixos

Toca la pilota per fer que vagi fins a la porteria enemiga per fer un punt. Qui faci més punts abans que s´acabi el temps, guanyarà

joc gratis Dos peixos Dos peixos

jocs > peixos

Intenta que els dos peixos puguin estar junts


Més jocs semblants a peixos