Jocs pc

(59 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La última batalla dels sticks La última batalla dels sticks

jocs > pc

Aconsegueix ser el més poderós de tots i ser imparable matant a tots els de la partida amb els poders que obtinguis del terra per guanyar més diners i poder-te comprar diverses coses com equipament o diferents poders.

joc gratis Casa de nines Casa de nines

jocs > pc

En aquest joc podràs decorar la sala com tu vulguis per tal que quedi com t´agradaria. Et donen moltes opcions de decoració per poder crear diferents coses els límits els poses tu

joc gratis Joc d´unicorns Joc d´unicorns

jocs > pc

Modifica cada part que té l´unicorn per tal que estigui exactament com tu vols i així poder tenir el teu unicorn perfecte.

joc gratis Fer el teu cotxe Fer el teu cotxe

jocs > pc

Modifica el cotxe pel camí de tal com et demanen al principi de modificar-lo per arribar al final amb el cotxe amb l´estètica demanada i obtenir millor classificació que l´adversari

joc gratis Vesteix a les princeses Vesteix a les princeses

jocs > pc

Esculla cada part de roba o accessori que vols posar a la noia perquè quedi de la manera que tu vulguis.

joc gratis Dissenya amb estil Dissenya amb estil

jocs > pc

Maquilla, vesteix i col·loca diferents accessoris per tal que cada noia quedi tal com vulguis amb les opcions que et donen a la teva elecció.

joc gratis Estilista de moda Estilista de moda

jocs > pc

Escull les peces de roba que s´adaptin a l´estètica que et demana el joc per així poder guanyar al contrincant i obtenir més estrelles per tenir més monedes amb les que poder comprar diferents peces que et dona el joc.

joc gratis Clic de gelats Clic de gelats

jocs > pc

Aconsegueix comprar cada cop més gelats a mesura que els vas obtenint per així anar més ràpidament a l´hora d´aconseguir gelats, ja que el número d´obtenció cada cop es fa més gran fins a un punt on puguis comprar tot el que està a la venda.

joc gratis Joc de vestir Joc de vestir

jocs > pc

Vesteix a les dues noies per poder fer que estiguin de la manera que més t´agradi i provar diferents estils i conjunts

joc gratis Disenya la moda Disenya la moda

jocs > pc

Maquilla, vesteix i decora amb accessoris a totes les amigues perquè estiguin com tu vols. Podràs passar a la següent amiga després d´acabar la primera de totes i així fins a la tercera.

joc gratis Vestits de gel Vestits de gel

jocs > pc

Vesteix i arregla de la manera que tu vulguis a les 2 noies per tal de poder fer que estiguin com a tu t´agrada. Decora cada detall del seu cos per estar perfectes. Després si t´agrada el que has fet et podràs guardar una foto de com han quedat.

joc gratis Cuiner de sushi Cuiner de sushi

jocs > pc

Tria una de les 3 opcions que tens perquè el cuiner pugui tallar l´animal del plat i aquest es converteixi en sushi. Si per accident talles el plat que no és amb l´opció incorrecta, se´t treurà 1 de les vides que tens. Intenta fer el rècord sense perdre les vides o hauràs de repetir des de zero

joc gratis Agent de policia Agent de policia

jocs > pc

Multa o posa a la presó a la gent que està mal aparcada per poder guanyar diners per poder millorar les instal·lacions de la policia. Si arrestes guanyaràs els diners, però els dolents et perseguiran, i si només demanes el tiquet guanyaràs menys, però no et perseguiran tant.

joc gratis Explorem el planeta Explorem el planeta

jocs > pc

Escull la opció diferent de les altres per poder passar a l´altra pregunta. Si falles hauràs de començar des de zero. Intenta fer la màxima puntuació possible

joc gratis Preguntes de banderes Preguntes de banderes

jocs > pc

Escull el nom del país de la bandera que surt a la pantalla i intenta superar el teu rècord. Si falles 3 cops perdràs i hauràs de tornar a començar des de zero

joc gratis Festa de cap d´any Festa de cap d´any

jocs > pc

Arregla la vestimenta com tu vulguis de totes les amigues perquè puguin anar a la festa de cap d´any


Més jocs semblants a pc