Jocs parelles

(96 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parella de joguines Parella de joguines

jocs > parelles

Completa les missions que et demanen amb els moviments que et donen per poder passar de nivell. Si no aconsegueixes completar la missió abans que s´acabin els moviments perdràs i hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Mahjong primavera-estiu Mahjong primavera-estiu

jocs > parelles

Hauràs de fer desaparèixer a totes les parelles de la pantalla per poder passar de nivell. Les peces que estiguin atrapades per altres no podràs ajuntar-les fins que no estiguin lliures i pugui arribar la línia d´una peça a l´altra.

joc gratis Camí al  lavabo Camí al lavabo

jocs > parelles

Dibuixa el camí que faran les 2 persones per tal de poder arribar al seu lavabo sense xocar amb res i així poder passar de nivell.

joc gratis Les cares de halloween Les cares de halloween

jocs > parelles

Recorda les parelles cada cop que surtin per tal de fer la parella i passar el nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior

joc gratis Cubs somrients Cubs somrients

jocs > parelles

Aconsegueix ajuntar mínim 2 cubs del mateix color de costat per tal que puguis fer-los desaparèixer. Al final de tots els nivells, se sumaran totes les puntuacions

joc gratis Parelles d´eines Parelles d´eines

jocs > parelles

Ajunta les parelles d´eines per tal de poder fer que no quedi cap abans que acabi el temps i així poder passar de nivell. Com més ràpid ho facis més puntuació obtindràs. Ajunta les parelles amb una línia que no pot fer més de 3 girs.

joc gratis Puzle de memòria Puzle de memòria

jocs > parelles

Troba totes les parelles abans que acabi el temps per poder passar de nivell

joc gratis Suma dos Suma dos

jocs > parelles

Ajunta 2 o més cubs amb el mateix número per tal de poder fusionar-los i fer un cub amb un número més gran i així sumar més puntuació.

joc gratis Caramels mahjong Caramels mahjong

jocs > parelles

Ajunta les parelles per poder-les treure fora de la pantalla. Només podràs ajuntar les que no estiguin tapades pels 2 costats oposats o no podràs sortir. Com menys temps tardis més puntuació obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi

joc gratis Hexàgons Hexàgons

jocs > parelles

Col·loca els hexàgons de tal manera que 3 hexàgons amb els mateixos punts es toquin entre ells per fusionar-los en 1 i així poder arribar a obtenir el màxim de puntuació possible.

joc gratis Mahjong de caramels Mahjong de caramels

jocs > parelles

Ajunta 2 cubs amb els mateixos dibuixos i que no estiguin bloquejats per altres cubs per poder fer-los desaparèixer i així amb tots fins no tenir cap per poder passar el nivell.

joc gratis Ales de papallona Ales de papallona

jocs > parelles

Ajunta les ales de papallona que siguin iguales per tal de fer-les marxar volant i que no quedi cap en la pantalla abans que acabi el temps per poder passar de nivell.

joc gratis Among memòria Among memòria

jocs > parelles

Troba totes les parelles que hi ha per tal de passar a l´altre nivell. Cada cop és més complicat, intenta passar-te el màxim de nivells possible per obtenir la màxima puntuació. Si s´acaba el temps hauràs de repetir tot des del principi

joc gratis Mahjong de fruites Mahjong de fruites

jocs > parelles

Ajunta les parelles de fruites que no estan del tot rodejades i es pugui arribar amb 3 girs com a molt. Acaba abans que s´esgoti el temps o perdràs

joc gratis Joies de la jungla Joies de la jungla

jocs > parelles

Fes desaparèixer totes les peces ajuntant-les per parelles abans que acabi els temps per poder passar de nivell

joc gratis Parella de moscotes Parella de moscotes

jocs > parelles

Ajunta 2 peces iguals que no estiguin passa lluny la una de l´altra i que no estigui rodejada d´altres peces