Jocs obstacles

(177 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > obstacles

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis El tractor El tractor

jocs > obstacles

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Motos Motos

jocs > obstacles

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Rugby d´sticks Rugby d´sticks

jocs > obstacles

Esquiva els obstacles i arriba al final per xutar la bola i encertar entre els pals per poder sumar puntuació.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > obstacles

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis Carrera de cabells Carrera de cabells

jocs > obstacles

Agafa el cabell que està a terra per tal que el teu creixi, però has de tenir compte amb els obstacles que estan pel camí perquè et poden tallar el cabell o fer que caiguis i ho perdis tot. Arriba amb el màxim de cabell al final per poder llençar-lo per terra i com més llarg sigui més diners obtindràs.

joc gratis Conductor d´ambulància Conductor d´ambulància

jocs > obstacles

Condueix l´ambulància i agafa els pacients sense tenir un accident amb els obstacles i porte´ls a l´hospital sense problemes. En arribar a hauràs de curar-los amb les diferents eines que tens i salvar-los per guanyar diners i així anar ampliant tot l´hospital.

joc gratis Minigolf Minigolf

jocs > obstacles

Encerta la bola en la quantitat mínima de tirs possibles en el forat per poder obtenir millors recompenses. Si et passes del màxim de tocs hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi. Vigila amb els obstacles que el faran més complicat poder jugar

joc gratis El camí del pingüí El camí del pingüí

jocs > obstacles

Fes que el pingüí pugui arribar de plataforma a plataforma pel camí sense que caigui per poder anar passant nivells. Agafa els fragments que estan pel camí per poder comprar diferents aspectes pel personatge. Pel camí i hi haurà obstacles que et complicaran l´arriada a la plataforma.

joc gratis Skaters Skaters

jocs > obstacles

Esquiva els obstacles per fer que cap dels dos personatges xoquin amb els que hi ha pel camí. Arriba al final per poder passar al següent nivell. Agafa les estrelles que estan pel camí per poder comprar diferents taules amb les quals anar.

joc gratis Escapa del calamar Escapa del calamar

jocs > obstacles

Esquiva tots els obstacles que hi ha i agafa les monedes per comprar-te diferents personatges amb els quals poder jugar. Si xoques perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Intenta fer el rècord de distància

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > obstacles

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Carrera d´obstacles Carrera d´obstacles

jocs > obstacles

Recórrer tan ràpid com puguis un traçat ple d´obstacles, monedes i diamants on l´objectiu és recollir els diners i esquivar la resta de coses per arribar de seguir al final

joc gratis Els herois perduts Els herois perduts

jocs > obstacles

Joc de plataforma on tres herois amb diferents habilitats hauran de superar obstacles i treballar en equipo per recórrer els camins i escapar

joc gratis Sota terra Sota terra

jocs > obstacles

Joc de plataforma on has de col.loccionar monedes i altres objectes mentre esquives les bales i superes tots els obstacles

joc gratis Bicicleta 3d Bicicleta 3d

jocs > obstacles

Arriba a la màxima distància possible per sobre els sostres dels edificis per tal d´esquivar tots els obstacles que estiguin al teu davant i agafa les monedes per poder comprar diferents bicicletes.


Més jocs semblants a obstacles