Jocs objectes

(253 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parc per humans Parc per humans

jocs > objectes

Fusiona i amplia els objectes que tens per tal de poder millorar el teu negoci fins a convertir-lo en l´imperi més gran de tots i guanyar molts diners. Cada cop serà més difícil avançar, ja que els objectes seran més complicats d´obtenir.

joc gratis Reparació Reparació

jocs > objectes

Aquí hauràs de provar com ets reparant els objectes que et demanen per tal d´anar passant d´un senzill a cada cop objectes més difícils. Completa tots els objectes per poder superar el joc el millor i més ràpid possible. Repeteix els cops que vulguis tots els objectes perquè cada cop et surti més de pressa

joc gratis La gran absorció La gran absorció

jocs > objectes

Fes que tots els objectes siguin absorbits pel forat per tal que aquest es faci cada cop més gran i absorbir cada cop més coses a la vegada. Si el temps acaba abans que hagis completat el 100%.. d´absorció perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Super torre Super torre

jocs > objectes

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Voodoo Voodoo

jocs > objectes

Aconsegueix torturar de diverses maneres el ninot voodoo per així anar passant de nivells i obtenint punts per poder millorar els objectes o bé per poder comprar més armes.

joc gratis Dispara i guanya Dispara i guanya

jocs > objectes

Compra armes i col·loca-les en la part superior de la pantalla on hi haurà uns cercles que podràs fer servir per disparar als objectes que van caient de la part superior i així obtenir més diners per comprar diferents millores respecte a la partida

joc gratis Salva al gat Salva al gat

jocs > objectes

Troba els elements que estan per l´entorn per tal que et puguin ajudar a rescatar el gat i així poder passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell fins a aconseguir-ho

joc gratis Bola 2048 Bola 2048

jocs > objectes

Dispara a la part inferior les boles per tal que rebotin amb els objectes geomètrics que estan dintre el recinte i cada toc els hi baixa una certa quantitat de números. Si aquest número arriba a zero desapareixerà i així fins que tots desapareguin i puguis anar passant de nivell. Si algun objecte arriba a la part superior perdràs i hauràs de repetir el nivell des de zero.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > objectes

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis Conduint pel món Conduint pel món

jocs > objectes

Condueix pel món amb la màxima llibertat per poder fer el que vulguis. Agafa els objectes que estan pel mapa per després poder modificar el vehicle de la manera que tu vulguis.

joc gratis Laboratori skibidi Laboratori skibidi

jocs > objectes

Agafa tots els objectes que estan pel mapa escampats per poder tenir desbloquejat el botó de disparar i acabar amb les càmeres i passar de nivell. Si et toquen o caus en una trampa hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Melonman Melonman

jocs > objectes

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Puzle de gossos Puzle de gossos

jocs > objectes

Ajunta mínim 3 objectes de gossos iguals per tal de poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació. El teu objectiu és aconseguir tots els objectes que et demanen a dalt a la dreta. Si ajuntes més de 3 iguals podràs obtenir una ajuda

joc gratis Carrera de lavabos Carrera de lavabos

jocs > objectes

Mou-te i dispara en línia recta per tal de poder donar als barrils amb persones a dalt per fer que baixin i s´uneixin a tu i poder destruir els objectes que et prohibeixen el pas. Al final com més soldats tinguis més possibilitats de defensar-te de l´onada que vindrà i més diners obtindràs per poder fer millorares més endavant.

joc gratis L´aspiradora L´aspiradora

jocs > objectes

Ves pel camí per tal de poder aspirar tots els objectes i persones. Com més objectes succionis més estrelles obtindràs i millor recompensa. Vigila que si vas molt directa contra les persones s´espantaran i saltaran amb paracaigudes per salvar-se. Millora les teves estadístiques per tal de poder anar millor en les següents partides.

joc gratis Fusteria Fusteria

jocs > objectes

Utilitza totes les eines que tens per fer el millor possible tots els objectes amb fusta per així anar al següent i ser tot un expert en la fusteria.