Jocs nombres

(102 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Escombrar els números Escombrar els números

jocs > nombres

L´objectiu és aconseguir que els números arribin a 0 clicant sobre les caselles que els rodegen

joc gratis Números en línia Números en línia

jocs > nombres

Ajunta el número igual o els números que junts sumin 10 per tal de poder fer-los desaparèixer i que no et quedis sense moviments. Aconsegueix fer el rècord de puntuació. Si completes una línia aquesta desapareixerà.

joc gratis Super 2048 Super 2048

jocs > nombres

Fes que en aquest joc apareguin cubs de diferents números per tal de fusionar-los entre ells cada un amb el seu mateix número per obtenir el cub amb el número més gran possible abans de quedar-te sense espai

joc gratis Bola 2048 Bola 2048

jocs > nombres

Dispara a la part inferior les boles per tal que rebotin amb els objectes geomètrics que estan dintre el recinte i cada toc els hi baixa una certa quantitat de números. Si aquest número arriba a zero desapareixerà i així fins que tots desapareguin i puguis anar passant de nivell. Si algun objecte arriba a la part superior perdràs i hauràs de repetir el nivell des de zero.

joc gratis Tots contra tots Tots contra tots

jocs > nombres

Utilitza i ataca a tots els enemics per tal que no quedi cap en peus i així puguis guanyar. Córrer i utilitza l´entorn per poder escapar i que no et treguin vida o moriràs. Vigila amb les bales que tens que són limitades i si les gastes no n´obtindràs mes.

joc gratis Números pop Números pop

jocs > nombres

Aconsegueix tenir el número més gran ajuntant tots els números que vas tirant. Si un número arriba a la línia blanca de dalt perdràs i hauràs de repetir tot des del principi.

joc gratis El peix gran es menja al petit El peix gran es menja al petit

jocs > nombres

Tu o 2 amics més podreu jugar aquest joc on podreu començar des de ser ben petits fins a poder menjar-te els peixos més grans que hi ha al mar. Cada peix el donarà diners amb els quals poder comprar diferents mapes als quals jugar. Vigila perquè no et toquin les trampes, peixos malvats o no menjar peixos amb un número més elevat que el teu.

joc gratis Mestre dels números Mestre dels números

jocs > nombres

Toca tots els números de color blau per poder sumar-los al teu número i així poder ser cada cop més gran. En arribar al final com més gran sigui el teu número més monedes obtindràs per poder millorar les estadístiques de les partides següents.

joc gratis Cubs descendents Cubs descendents

jocs > nombres

Millora l´illa fent un minijoc per obtenir diferents coses per posar-hi. L´objectiu del joc és clicar sobre els cubs amb el número més alta per fer que es transformin en cubs d´un número menor i així fins que tots desapareguin

joc gratis Batalla de cavallers Batalla de cavallers

jocs > nombres

És un joc d´estratègia on l´objectiu és acabar amb els cavallers enemics utilitzant els teus sumant-los per tal que el número resultant sigui superior als vermells

joc gratis Blocs x2 Blocs x2

jocs > nombres

Dispara en línia recta els cubs per tal de col·locar-los al final de la fila. Fes que es toquin mínim 2 cubs del mateix número per tal de fusionar-los i així el número es dupliqui. Aconsegueix tenir el número més gran de cub possible abans de quedar-te sense espai

joc gratis Suma dos Suma dos

jocs > nombres

Ajunta 2 o més cubs amb el mateix número per tal de poder fusionar-los i fer un cub amb un número més gran i així sumar més puntuació.

joc gratis Pingüins trenc gel Pingüins trenc gel

jocs > nombres

Passa per sobre els blocs de gel per poder saltar sobre i destruir-los. Aconsegueix que els números que tenen els blocs arribin a zero per poder passar de nivell.

joc gratis Inversió 2048 Inversió 2048

jocs > nombres

Col·loca els cubs que van caient en una posició en la qual puguis aguantar-lo amb un del mateix número per fusionar-los i fer el número més gran. Arriba al cub número 2048 per guanyar o al màxim d´altura per perdre. L´altre minijoc és sense límit de número i pots arribar al màxim que vulguis

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > nombres

Col·loca les cartes en la posició que creguis més correcte per tal de curar, atacar o defensar contra l´enemic per poder guanyar-lo i passar de nivell. Les cartes tenen números en la posició d´on faran l´acció en el dibuix i en col·locar-les faran aquelles accions.

joc gratis Carrera 2048 Carrera 2048

jocs > nombres

Toca els cubs del teu mateix número i passa per les parets que multipliquen per obtenir números més grans. Com més gran sigui més diners obtindràs al final per poder-te comprar accessoris


Més jocs semblants a nombres