Jocs per a nenes

(424 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Vestir i maquillar Vestir i maquillar

jocs > nenes

Escull la noia que més t´agradi per tal de poder vestir i maquillar-la de la manera que et diuen pas per pas perquè quedi perfecta.

joc gratis Casa de nines Casa de nines

jocs > nenes

En aquest joc podràs decorar la sala com tu vulguis per tal que quedi com t´agradaria. Et donen moltes opcions de decoració per poder crear diferents coses els límits els poses tu

joc gratis Art amb joies Art amb joies

jocs > nenes

Agafa i col·lecciona les pedres precioses que estan repartides per la pantalla i col·loca-les en una figura. Si entre pedra i pedra tardes pocs segons tindràs una bonificació per després obtenir més puntuació al final del nivell.

joc gratis Organització perfecte Organització perfecte

jocs > nenes

Col·loca cada objecte que et donen per tal de poder muntar la sala de la manera perfecta per així poder passar a la següent. En cada sala hi haurà diferents coses que hauràs de saber on van.

joc gratis Maquillatge de halloween Maquillatge de halloween

jocs > nenes

Passa totes les fases de maquillatge i decoració de cada personatge fins que quedi igual a com tu vulguis. Podràs modificar tot el que desitgis de cada una de les amigues.

joc gratis Joc d´unicorns Joc d´unicorns

jocs > nenes

Modifica cada part que té l´unicorn per tal que estigui exactament com tu vols i així poder tenir el teu unicorn perfecte.

joc gratis Vesteix a l´àngel i al dimoni Vesteix a l´àngel i al dimoni

jocs > nenes

En cada part del joc hauràs d´arreglar a la noia per tal que quedi com tu vulguis. Després de fer una et tocarà fer-li a l´altre i sempre podràs tornar a repetir tot el procés per veure com quedarien amb altres combinats.

joc gratis Vesteix a les princeses Vesteix a les princeses

jocs > nenes

Esculla cada part de roba o accessori que vols posar a la noia perquè quedi de la manera que tu vulguis.

joc gratis Dissenya amb estil Dissenya amb estil

jocs > nenes

Maquilla, vesteix i col·loca diferents accessoris per tal que cada noia quedi tal com vulguis amb les opcions que et donen a la teva elecció.

joc gratis Roba d´estiu Roba d´estiu

jocs > nenes

Fes que cada amiga estigui de la manera que vulguis escollint els accessoris i roba que han de portar. Si no t´agrada com queda, pots canviar-la sempre que vulguis fins que t´agradin totes i després ho podràs guardar a l´àlbum.

joc gratis Crea el teu avatar Crea el teu avatar

jocs > nenes

Crea el teu avatar escollint cada detall d´amplada, llargada o els colors de cada apartat de tal manera que pots modificar el que vulguis i el resultat el pots guardar.

joc gratis Joc de vestir i pintar Joc de vestir i pintar

jocs > nenes

Escull els accessoris, pentinat, fons i els colors que vols que porti per tal que pugui quedar exactament com tu vulguis i col·locar-los a tots en la posició correcta en el resultat final.

joc gratis Estilista de moda Estilista de moda

jocs > nenes

Escull les peces de roba que s´adaptin a l´estètica que et demana el joc per així poder guanyar al contrincant i obtenir més estrelles per tenir més monedes amb les que poder comprar diferents peces que et dona el joc.

joc gratis Decora el pastís Decora el pastís

jocs > nenes

Decora el pastís en forma de noia utilitzant com a referència el model que t´ensenya en la fotografia. Quan passis de nivell canviarà la forma de decorar-lo, tant pot ser: pintant, glasejant...

joc gratis Joc de vestir Joc de vestir

jocs > nenes

Vesteix a les dues noies per poder fer que estiguin de la manera que més t´agradi i provar diferents estils i conjunts

joc gratis Forn de pa Forn de pa

jocs > nenes

Cuina pas per pas els pans per fer que siguin iguals o semblants als de les imatges per poder guanyar més diners i així poder passar al següent pa.


Més jocs semblants a nenes