Jocs multijugador

(109 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Mini duels Mini duels

jocs > multijugador

Endinseu-vos en un món ple de diversos minijocs on poder jugar sol o amb amics. Pots triar si jugar bàsquet, boxa, duels... Aquest és un emocionant joc on podràs triar el teu preferit per poder fer competicions entre els teus amics i tu. El primer a aconseguir cinc punts assegura la victòria sobre el seu oponent. Amb un total de 16 jocs entre els quals triar, la diversió és il·limitada.

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > multijugador

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis Menjar peixos.io Menjar peixos.io

jocs > multijugador

Aconsegueix arribar al final del temps viu i fent que el teu peix arribi a ser el més gran i poderós de tots menjant-te els més petits que tu per així augmentar la teva mida fins que ningú pugui amb tu. Si et menges a un peix augmentaràs uns segons de velocitat, però si et mengen perdràs i hauràs de tornar a començar una partida des de zero.

joc gratis Dino evolution 3d Dino evolution 3d

jocs > multijugador

Menja el menjar que està per terra per tal de poder evolucionar el teu dinosaure i així obtenir més nivell que els altres amb el qual poder-te´ls menjar i poder convertir-te en el més poderós de tots i quedar últim per obtenir monedes amb les quals comprar més dinosaures i fusionar-los. Com més gran sigui el dinosaure evolucionat més nivell obtindràs al començament de la partida.

joc gratis Laberint de boles Laberint de boles

jocs > multijugador

Aconsegueix agafar les boles que estan pel mapa per així poder acabar el nivell sense perdre totes les vides i poder passar sense problemes. Si els enemics et toquen sense ser immune gràcies a les boles taronges, perdràs 1 de les 3 vides, però si ells estan vulnerables et donaran puntuació.

joc gratis Island.io Island.io

jocs > multijugador

Envaeix tots els territoris de cada illa per poder ser el conquistador de totes i poder passar al següent nivell. Cada nivell serà més difícil

joc gratis Tots contra tots Tots contra tots

jocs > multijugador

Utilitza i ataca a tots els enemics per tal que no quedi cap en peus i així puguis guanyar. Córrer i utilitza l´entorn per poder escapar i que no et treguin vida o moriràs. Vigila amb les bales que tens que són limitades i si les gastes no n´obtindràs mes.

joc gratis Els herois perduts Els herois perduts

jocs > multijugador

Joc de plataforma on tres herois amb diferents habilitats hauran de superar obstacles i treballar en equipo per recórrer els camins i escapar

joc gratis La serp més gran de totes La serp més gran de totes

jocs > multijugador

Agafa menjar per tal de fer-te més llarg que els altres i ser el més gran i de tots. Si xoques amb el cos d´algú més gran moriràs i hauràs de tornar a començar

joc gratis Mineria Mineria

jocs > multijugador

Escava per trobar diamants i recol·lecta´ls per després millorar les estadístiques per poder aconseguir més diamants abans que s´acabi el temps. Com més diamants tinguis més a dalt de la classificació estaràs i més monedes aconseguiràs per comprar-te més aspectes.

joc gratis Batalla de gelatines Batalla de gelatines

jocs > multijugador

Tens una mascota que necessita ser atesa en diferents aspectes com ara la neteja, el menjar i la diversió. Pots personalitzar-la de la manera que més t´agradi. Lluita en els nivells contra altres jugadors per guanyar coses fabuloses que pots fer servir amb la teva mascota. Però vés amb compte, les gelatines són éssers bastant intel·ligents, de manera que has de ser llest per guanyar en un trencaclosques.

joc gratis Pega i corre Pega i corre

jocs > multijugador

Corre, pega, esquiva i fes que xoquin els enemics amb els obstacles perquè no et peguin i perdis. Millora les teves estadístiques amb els diners que guanyis pegant a la última persona.

joc gratis Illa serp 3d Illa serp 3d

jocs > multijugador

Menja el menjar que està en el terra per fer-te més llarg i poder fer que els enemics xoquin contra tu i matar-los. Si xoques contra el cos d´algun enemic moriràs. Si acaba el temps el més llarg guanya monedes per comprar animals i fusionar-los i fer-te més poderós

joc gratis Serp mutant Serp mutant

jocs > multijugador

Talla la cua als enemics amb les pinces per poder quedar-te la seva part de cua. Com més gran siguis més monedes obtindràs per poder-te comprar diferents serps

joc gratis Comandant Comandant

jocs > multijugador

Crea el teu exèrcit amb les coses que deixen caure els teus soldats i els enemics per poder millorar el teu grup i guanyar totes les guerres.

joc gratis El mestre de les punxes El mestre de les punxes

jocs > multijugador

Ataca als enemics amb les punxes per eliminar-los abans que et toquin o moriràs. Arriba al final per passar-te el nivell. Cada enemic et donarà diners que serviran per millorar-te les punxes del teu voltant. Com més punxes agafis del terra més mal faràs


Més jocs semblants a multijugador