Jocs monedes

(182 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > monedes

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis Dino evolution 3d Dino evolution 3d

jocs > monedes

Menja el menjar que està per terra per tal de poder evolucionar el teu dinosaure i així obtenir més nivell que els altres amb el qual poder-te´ls menjar i poder convertir-te en el més poderós de tots i quedar últim per obtenir monedes amb les quals comprar més dinosaures i fusionar-los. Com més gran sigui el dinosaure evolucionat més nivell obtindràs al començament de la partida.

joc gratis El tractor El tractor

jocs > monedes

Aconsegueix l´objectiu que et demanen després recull totes les monedes i arriba el més lluny possible. Agafa la gasolina que està pel camí per tal que el tractor es moguí durant més temps. Passa els obstacles que estan pel camí per no quedar-te encallat i com més monedes agafis més coses podràs millorar del teu tractor per després poder arribar més lluny.

joc gratis Carrera de petis cotxes Carrera de petis cotxes

jocs > monedes

Aconsegueix que el teu cotxe agafi totes les monedes que hi ha pel nivell i que entri en el forat de la bandera per poder passar de nivell sense perdre totes les vides del vehicle. Si perds les 3 vides que té el cotxe hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Motos Motos

jocs > monedes

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Tot ordenat Tot ordenat

jocs > monedes

Ordena cada estanteria movent els productes de lloc perquè així quedi cada una amb un sol tipus de producte. Com més seguit i més ràpid ho facis més monedes obtindràs al final del nivell.

joc gratis Més i més diners Més i més diners

jocs > monedes

Fes que els treballadors obtinguin diners per comprar més monedes, millores o altres màquines. Completa la missió per obtenir més diners i més ràpids

joc gratis Saltarí Saltarí

jocs > monedes

Salta de plataforma en plataforma per poder arribar molt més lluny que el teu rival en totes les rondes per tal de poder obtenir moltes més monedes amb les quals poder comprar diverses coses per jugar.

joc gratis Torre de tetris Torre de tetris

jocs > monedes

Col·loca cada peça a la taula de manera que puguis fer una torre el més resistent possible i millor que la del rival sense que caigui per poder guanyar monedes i comprar diferents coses en el joc.

joc gratis Disparar per la galàxia Disparar per la galàxia

jocs > monedes

Aconsegueix les millors naus de l´espai amb les que poder combatre el mal i poder anar pujant de categoria. Com més personatges enemics matis, més monedes obtindràs amb les que poder comprar diferents millores a la nau i altres naus i així acabar amb l´enemic més fàcil i ràpid.

joc gratis Saltar pel cel Saltar pel cel

jocs > monedes

Salta per sobre dels vehicles per tal de poder arribar el més lluny amb el personatge sense caure i perdre. Aconsegueix monedes amb les quals podràs comprar diferents personatges amb els que poder jugar.

joc gratis El tren dels bandits El tren dels bandits

jocs > monedes

Arriba el més lluny possible passant entre bagons i enemics. Agafa les bales per dispara als enemics i així obtenir més monedes per tenir més puntuació.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > monedes

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis Futbol 3d Futbol 3d

jocs > monedes

Passa, xuta, esquiva i pren la pilota per tal poder arribar a la porteria enemiga i marcar els gols necessaris per poder passar de nivell i obtenir monedes amb les quals pots comprar diferents pilotes amb les que jugar o també millorar les estadístiques del jugador.

joc gratis La ruleta La ruleta

jocs > monedes

Col·loca les fitxes de diners en la casella que creus que la bola caurà per tal de poder guanyar la predicció i així guanyar moltes més monedés de les que has posat per així augmentant el nombre de diners que tens. Si falles perdràs les fitxes que hagis col·locat. Escull les monedes que posaràs en la part inferior de la pantalla.

joc gratis Cuinar mania Cuinar mania

jocs > monedes

Utilitza els ingredients que tens per tal de poder fer el menjar que et demanen i aconseguir monedes per comprar millores de diferents coses que t´ajudaran en el futur. Com millor facis les comandes que et demanen els clients, més diners i més estrelles obtindràs al final del nivell.


Més jocs semblants a monedes