Jocs moda

(63 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > moda

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Vesteix a l´àngel i al dimoni Vesteix a l´àngel i al dimoni

jocs > moda

En cada part del joc hauràs d´arreglar a la noia per tal que quedi com tu vulguis. Després de fer una et tocarà fer-li a l´altre i sempre podràs tornar a repetir tot el procés per veure com quedarien amb altres combinats.

joc gratis Dissenya amb estil Dissenya amb estil

jocs > moda

Maquilla, vesteix i col·loca diferents accessoris per tal que cada noia quedi tal com vulguis amb les opcions que et donen a la teva elecció.

joc gratis Roba d´estiu Roba d´estiu

jocs > moda

Fes que cada amiga estigui de la manera que vulguis escollint els accessoris i roba que han de portar. Si no t´agrada com queda, pots canviar-la sempre que vulguis fins que t´agradin totes i després ho podràs guardar a l´àlbum.

joc gratis Joc de vestir i pintar Joc de vestir i pintar

jocs > moda

Escull els accessoris, pentinat, fons i els colors que vols que porti per tal que pugui quedar exactament com tu vulguis i col·locar-los a tots en la posició correcta en el resultat final.

joc gratis Estilista de moda Estilista de moda

jocs > moda

Escull les peces de roba que s´adaptin a l´estètica que et demana el joc per així poder guanyar al contrincant i obtenir més estrelles per tenir més monedes amb les que poder comprar diferents peces que et dona el joc.

joc gratis Ajuda als gatets Ajuda als gatets

jocs > moda

Juga una de les modalitats on has de moure les barres per fer que els gats arribin a les casetes i ajuntar els gats entre ells sense que els enemics com els gossos intervinguin i els ataquin o perdràs el nivell. L´altra modalitat tracta de dibuixar un camí per tal que puguin fer igual que l´altre modalitat per així passar de nivell.

joc gratis Carrera bruta Carrera bruta

jocs > moda

Escull una de les diferents modalitats que hi ha i diverteix-te intentant guanyar a tots els oponents en cada una. Cada modalitat serà totalment diferent de l´altra

joc gratis Joc de vestir Joc de vestir

jocs > moda

Vesteix a les dues noies per poder fer que estiguin de la manera que més t´agradi i provar diferents estils i conjunts

joc gratis La catifa dels Óscars La catifa dels Óscars

jocs > moda

Maquilla i vesteix a totes les amigues per tal de poder fer que cada una estigui arreglada per anar al Óscars

joc gratis Disenya la moda Disenya la moda

jocs > moda

Maquilla, vesteix i decora amb accessoris a totes les amigues perquè estiguin com tu vols. Podràs passar a la següent amiga després d´acabar la primera de totes i així fins a la tercera.

joc gratis Vesteix a l´alumna Vesteix a l´alumna

jocs > moda

Vesteix a l´alumna que vulguis de totes les maneres que et deixen. Combina la roba i accessoris per tal que quedi la més bonica per tu. Guarda en el teu dispositiu el treball que has fet si t´agrada molt o pots passar a la següent alumna que vulguis fer-li el mateix.

joc gratis Vestits de gel Vestits de gel

jocs > moda

Vesteix i arregla de la manera que tu vulguis a les 2 noies per tal de poder fer que estiguin com a tu t´agrada. Decora cada detall del seu cos per estar perfectes. Després si t´agrada el que has fet et podràs guardar una foto de com han quedat.

joc gratis Vetits Vetits

jocs > moda

Vesteix i maquilla a totes les amigues per tal que puguin anar de la manera que tu vulguis

joc gratis Confecció de roba Confecció de roba

jocs > moda

Agafa els materials per fer la roba i porta´ls als treballadors per tal de poder anar fent per parts la roba perquè després la gent els compri acabats i amb els diners millorar les estadístiques

joc gratis Modalitats de conducció Modalitats de conducció

jocs > moda

Condueix un cotxe en les diferents modalitats per tal de poder guanyar diners depenent del teu rendiment en aquestes modalitats. Amb aquests diners poder comprar accessoris per modificar l´aspecte del cotxe.


Més jocs semblants a moda