Jocs missions

(28 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parella de joguines Parella de joguines

jocs > missions

Completa les missions que et demanen amb els moviments que et donen per poder passar de nivell. Si no aconsegueixes completar la missió abans que s´acabin els moviments perdràs i hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis El ferrer El ferrer

jocs > missions

Aquest joc consta d´anar completant missions per tal de poder guanyar armes i diferents equipaments de manera que tu ets el ferrer que les crea. Guanya diners completant aquestes eines, com millor et surtin més diners obtindràs per elles

joc gratis Retro espai Retro espai

jocs > missions

Juga amb missions o intenta destruir el màxim d´esteroides possibles sense que xoquin amb tu i perdis les vides que tens. Si perds totes les vides hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis El jardí de Bloom El jardí de Bloom

jocs > missions

Passa les missions de cada nivell per obtenir les estrelles necessàries per comprar l´objecte de la missió. Per completar les missions tracta d´ajuntar mínim 3 flors iguals per tal de poder obtenir puntuació i si ajuntes més de 3, obtindràs avantatges en el nivell.

joc gratis Gats en línia Gats en línia

jocs > missions

Completa les missions que et demana cada nivell abans que els moviments que tens arribin a zero o repetir-lo des del principi. Ajunta mínim 3 de cada color per tal de poder confirmar el moviment. Si ajuntes més de 3 iguals en línia es formarà un del mateix color, però amb una habilitat especial depenent el número que seguin ajuntats.

joc gratis El menjar de la serp El menjar de la serp

jocs > missions

Agafa les pomes o l´objecte que hagis escollit per menjar-te per fer-te cada cop més gran. Si xoques o toques una cosa que no sigui el que has posat, perdràs i hauràs de tornar a començar des del nivell 1. Completa totes les missions que et demanin per poder passar de nivell.

joc gratis Minerals Minerals

jocs > missions

Ajunta mínim 3 minerals iguals per fer-los desaparèixer i sumar puntuació. Si ajuntes més de 3 en línia obtindrà un mineral que et donarà poders. Passa de nivell amb la puntuació que obtinguis. Si fas les missions de dalt a la dreta obtindràs molta puntuació de cop.

joc gratis Impostors contra zombis Impostors contra zombis

jocs > missions

Mata zombis per guanyar puntuació. Fes les missions per tal de guanyar materials que després t´ajudaran a aguantar més sense morir.

joc gratis Ajunta i decora Ajunta i decora

jocs > missions

Ajunta materials iguals per poder millorar-los i aconseguir-ne d´altres per poder completar les missions de dalt i guanyar estrelles per decorar la casa com vulguis.

joc gratis Electro 3d Electro 3d

jocs > missions

Esquiva els obstacles i xoca contra els presoners per guanyar velocitat i poder completar les missions que et demanen per guanyar diners.

joc gratis Hiper nino Hiper nino

jocs > missions

Controla el personatge per atacar a l´enemic i poder fer-ho en el menor temps possible per completar les missions i guanyar més diners.

joc gratis Puzle de gats Puzle de gats

jocs > missions

Ajunta mínim 2 gats igual, si n´hi ha més, obtindràs poders. Aconsegueix fer el que et demanen a dalt en les missions per sumar 5 moviments extres. Si s´acaben els moviments, perdràs

joc gratis El petit panda El petit panda

jocs > missions

Mou el menjar canviant la posició amb el del costat per poder ajuntar mínim 3 iguals i fer-les desaparèixer i anar sumant-les. Completa les missions que et demanen a dalt a la dreta per passar de nivell. Si s´acaben els moviments i no has completat la missió, perdràs

joc gratis Desire.io Desire.io

jocs > missions

Lluita contra els enemics en diferents modalitats de joc per aconseguir millorar el teu personatge, desbloquejar noves armes i completar missions.

joc gratis Objectes de nadal Objectes de nadal

jocs > missions

Adjunta 2 o més objectes iguals en una línia per fer punts i fer les missions que surten a msota per guanyar més punts

joc gratis Connecta menjar Connecta menjar

jocs > missions

Mou el menjar per adjuntar-lo amb els altres igual, mínim 3 perquè depereguin i fes les missions que et demanin a la dreta del nivell. Tens moviments infinits.


Més jocs semblants a missions