Jocs minar

(55 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > minar

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Quina felicitat! Quina felicitat!

jocs > minar

Genera els teus soldats per tal de poder acabar amb els soldats que posa l´enemic i exterminar-lo. Si els soldats enemics et baixen tota la vida perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Ataca a l´ós Ataca a l´ós

jocs > minar

Ataca l´ós per poder arribar a treure-li tota la vida amb les diferents eines que et donen. Cada un té més vida que l´anterior per tant hauràs de millorar les estadístiques per poder anar més de pressa per eliminar-los.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > minar

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Pirates buscador d´or Pirates buscador d´or

jocs > minar

Fes que el pirata es mogui en la direcció que vulguis per tal que pugui esquivar els projectils que li disparen per eliminar-lo. Recol·lecta totes les monedes per poder passar de nivell. Si algun projectil et toca hauràs de repetir el joc des del nivell zero.

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > minar

El teu objectiu serà que el gat estigui el màxim de temps plorant. Si està molta estona tapat es pararà el temps i acabarà el joc.

joc gratis Joguines disparant Joguines disparant

jocs > minar

Esquiva i dispara a les joguines que van per tu, per tal d´eliminar-les i aguanta al màxim possible. Com més joguines matis més puntuació obtindràs al final de la partida. Aconsegueix obtenir el rècord de puntuació propi i ves superant-te a poc a poc.

joc gratis Disenya la moda Disenya la moda

jocs > minar

Maquilla, vesteix i decora amb accessoris a totes les amigues perquè estiguin com tu vols. Podràs passar a la següent amiga després d´acabar la primera de totes i així fins a la tercera.

joc gratis Guerra de reis Guerra de reis

jocs > minar

Carrega la carrera i després fes que el rei s´abalanci sobre l´enemic per tal de poder eliminar-lo tirant-lo fora del recinte per així poder passar de nivell i obtenir monedes.

joc gratis Caminar sobre l´aigua Caminar sobre l´aigua

jocs > minar

Agafa els trossos de fusta que estan pel camí per poder passar per sobre l´aigua i anar directe al final per quedar primer. Les fustes que tinguis les podràs multiplicar per diners

joc gratis Dibuixa i pinta Dibuixa i pinta

jocs > minar

Dibuixa i pinta el que et demanen a dalt per poder passar al següent nivell. Pinta el dibuix de la manera que més t´agradi amb els colors que et deixen.

joc gratis Silenciosament Silenciosament

jocs > minar

Ves d´amagades dels guàrdies per tal de poder atacar-los sense que ells t´ataquin, si t´ataquen perdràs vida i hauràs d´eliminar-los abans que ells o facin amb tu. Arriba a la caixa forta per poder passar el nivell.

joc gratis Línia de tren Línia de tren

jocs > minar

Agafa els passatgers de color blau per augmentar la velocitat i els ingressos en arribar a l´estació, si agafes passatgeres de color vermell perdràs diners en acabar, amb els diamants guanyats de cada nivell compra els diferents trens que hi ha.

joc gratis Cadenes de la jungla Cadenes de la jungla

jocs > minar

Ajunta mínim 3 animals de la mateixa espècie sigui vertical, horitzontal o diagonal per tal d´obtenir la màxima puntuació abans d´acabar el temps per poder fer una nova partida i superar el teu rècord

joc gratis Batalla de defensa Batalla de defensa

jocs > minar

Protegeix el castell disparant als enemics fins a eliminar-los i podràs escollir pedres i ajudes en les batalles per acabar més de pressa amb els monstres.

joc gratis Línia de color 3d Línia de color 3d

jocs > minar

Fes que els enemics xoquin amb la teva línia per eliminar-los fins a quedar només tu i així poder passar de nivell. Si xoques amb la teva línia o la d´un altre, perdràs i hauràs de repetir el nivell


Més jocs semblants a minar