Jocs mina

(142 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La gran absorció La gran absorció

jocs > mina

Fes que tots els objectes siguin absorbits pel forat per tal que aquest es faci cada cop més gran i absorbir cada cop més coses a la vegada. Si el temps acaba abans que hagis completat el 100%.. d´absorció perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis L´aventura dels insectes L´aventura dels insectes

jocs > mina

Troba tets els animals que estan en les pomes per tal de poder obtenir més pots i si falles et restaran punts. Acaba abans que el temps arribi a zero o perdràs. Aconsegueix fer el màxim de puntuació passible en cada nivell per poder-lo acumular al final. També hi han diferents modalitats de joc a part de trobar els animals.

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > mina

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Quina felicitat! Quina felicitat!

jocs > mina

Genera els teus soldats per tal de poder acabar amb els soldats que posa l´enemic i exterminar-lo. Si els soldats enemics et baixen tota la vida perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Ataca a l´ós Ataca a l´ós

jocs > mina

Ataca l´ós per poder arribar a treure-li tota la vida amb les diferents eines que et donen. Cada un té més vida que l´anterior per tant hauràs de millorar les estadístiques per poder anar més de pressa per eliminar-los.

joc gratis Postures Postures

jocs > mina

Col·loca de diferents postures cada persona per tal d´aconseguir muntar l´ombra que tens a la paret. Com millor ho facis més estrelles obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell

joc gratis Troba´m Troba´m

jocs > mina

Troba les persones abans que el temps acabi per poder passar de nivell. Si acaba el temps abans de trobar a tots els personatges perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Dibuixa quadrats Dibuixa quadrats

jocs > mina

Crea per quadrats fets per 4 punts per tal de sumar punts per arribar al final de la partida i guanyar al contrincant. Per torns cada participant haurà d´ajuntar una punta amb un altre i si un dels 2 acaba el quadrat tindrà un torn extra.

joc gratis La mineria La mineria

jocs > mina

Millora les diferents parts de la fàbrica de minerals per tenir més autonomia i anar augmentant els diners i tenir-ho tot amb el màxim nivell que puguis aconseguir.

joc gratis Carrera per grassos Carrera per grassos

jocs > mina

Menja la quantitat més gran d´aliment que trobis pel camí per tal de poder engreixar-te i passar totes les proves i arribar al final i eliminar-lo per poder passar de nivell. Si menges molt, aconseguiràs que el personatge tingui una habilitat especial amb la que poder destruir tot al seu pas sense baixar de pes.

joc gratis Pirates buscador d´or Pirates buscador d´or

jocs > mina

Fes que el pirata es mogui en la direcció que vulguis per tal que pugui esquivar els projectils que li disparen per eliminar-lo. Recol·lecta totes les monedes per poder passar de nivell. Si algun projectil et toca hauràs de repetir el joc des del nivell zero.

joc gratis Miner del tren Miner del tren

jocs > mina

Agafa els minerals que estan en la via del tren per poder arribar al final de la via sense xocar amb cap obstacle i així guanyar diners amb els minerals recol·lectats per poder millorar les estadístiques

joc gratis Gat banana Gat banana

jocs > mina

El teu objectiu serà que el gat estigui el màxim de temps plorant. Si està molta estona tapat es pararà el temps i acabarà el joc.

joc gratis Dibuixa l´atac Dibuixa l´atac

jocs > mina

Dibuixa els atacs que faràs contra els enemics per anar passant fins a l´enemic final i si acabes amb ell podràs millorar les teves estadístiques.

joc gratis Lluita contra el calamar Lluita contra el calamar

jocs > mina

Acaba amb els monstres que et trobis abans que ho facin ells. Ataca els monstres ells habilitat que tinguis i amb les millores que facis en diferents apartats per poder matar i durar més temps en el camp de batalla i així anar avançant cada cop més ràpid.

joc gratis Joguines disparant Joguines disparant

jocs > mina

Esquiva i dispara a les joguines que van per tu, per tal d´eliminar-les i aguanta al màxim possible. Com més joguines matis més puntuació obtindràs al final de la partida. Aconsegueix obtenir el rècord de puntuació propi i ves superant-te a poc a poc.


Més jocs semblants a mina