Jocs mar

(432 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Aventura sota el mar Aventura sota el mar

jocs > mar

Aconsegueix sobreviure com a submarinista de les amenaces que amaga el mar per poder obtenir l´or en matar animals i així poder comprar diversos personatges que et donaran cert avantatge a l´hora de poder sobreviure més temps i amb més facilitats. Dispara als monstres marins que vinguin per tu abans que ells posin fi a la teva vida.

joc gratis El puzle de l´alfabet El puzle de l´alfabet

jocs > mar

Busca i troba els cubs de l´abecedari i col·loca´ls al cercle abans que acabi el temps o el monstre se´t mengera. Si no aconsegueixes col·locar-los, perdràs i hauràs de tornar a repetir tot des del principi

joc gratis Cuit i l´amagada Cuit i l´amagada

jocs > mar

Escull al principi del nivell quin rol vols fer si amagar-te o buscar. Si t´amagues hauràs d´aguantar el màxim de temps possible amagat. Si ets el que busca hauràs de trobar a tots els participants seguint les seves marques de córrer amb les que poder guiar-te.

joc gratis Puzle postures Puzle postures

jocs > mar

Fes que cada personatge tingui una postura diferent per tal de formar la silueta que està en el fons i passar de nivell. Vigila amb el temps que no arribi a zero i hagis de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Números en línia Números en línia

jocs > mar

Ajunta el número igual o els números que junts sumin 10 per tal de poder fer-los desaparèixer i que no et quedis sense moviments. Aconsegueix fer el rècord de puntuació. Si completes una línia aquesta desapareixerà.

joc gratis Tangram art Tangram art

jocs > mar

Escull la figura que vulguis formar i després col·loca cada peça que et donen de diferents formes per tal de poder posar-la en el número corresponent i formar la figura sencera. Després de formar la figura podràs escollir una altra amb la que poder crear coses més complexes

joc gratis Futbol de halloween Futbol de halloween

jocs > mar

Escull el jugador amb el qual vols jugar i lluita amb un amic o amb un robot per veure qui marca la quantitat més gran de gols possibles abans que acabi el temps. Qui tingui més gols al final serà el que quedi com a vencedor

joc gratis Reciclatge Reciclatge

jocs > mar

Agafa el carregament que t´arriba i passa per totes les màquines per transformar-lo en material que podràs vendre i guanyar diners que et serviran per comprar més maquines i més millores per poder expandir el negoci i així guanyar més diners fins a poder crear un super negoci.

joc gratis Fora de la història Fora de la història

jocs > mar

Observa que és el que falla a l´escena gràcies al detector per tal de poder fer que les altres persones se n´adonin i puguis així passar de nivell. Cada situació serà diferent de l´anterior.

joc gratis Laberint de futbol Laberint de futbol

jocs > mar

En aquest joc hauràs de pensar quin és el laberint correcte en cada moment que et porta directe a la porteria per marcar abans que el rival i així sumar puntuació. Cada gol es canviarà de posició i cada nivell serà més difícil que l´anterior.

joc gratis 11X11 11X11

jocs > mar

Aconsegueix col·locar les peces que tens a la part inferior de la pantalla i completa una línia sencera recta de costat a costat o de dalt a baix per tal de poder fer-la desaparèixer i sumar puntuació per intentar batre el teu rècord abans de quedar-te sense espai amb el qual poder col·locar les peces.

joc gratis Mahjong halloween Mahjong halloween

jocs > mar

Ajunta 3 peces amb el mateix color en la barra de sota per poder fer-les desapareixes i sumar puntuació. Fes que en la pantalla no quedi cap peça per poder passar de nivell. Si la barra de sota es queda sense espai perdràs

joc gratis Vesteix a l´àngel i al dimoni Vesteix a l´àngel i al dimoni

jocs > mar

En cada part del joc hauràs d´arreglar a la noia per tal que quedi com tu vulguis. Després de fer una et tocarà fer-li a l´altre i sempre podràs tornar a repetir tot el procés per veure com quedarien amb altres combinats.

joc gratis El penjat El penjat

jocs > mar

Troba les paraules amb les lletres de l´abecedari o perdràs un del globós que tens i si els perds tots abans de completar la paraula hauràs de tornar a començar a trobar una altra paraula.

joc gratis Rugby d´sticks Rugby d´sticks

jocs > mar

Esquiva els obstacles i arriba al final per xutar la bola i encertar entre els pals per poder sumar puntuació.

joc gratis Futbol 3d Futbol 3d

jocs > mar

Passa, xuta, esquiva i pren la pilota per tal poder arribar a la porteria enemiga i marcar els gols necessaris per poder passar de nivell i obtenir monedes amb les quals pots comprar diferents pilotes amb les que jugar o també millorar les estadístiques del jugador.


Més jocs semblants a mar