Jocs lluitar

(91 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La última batalla dels sticks La última batalla dels sticks

jocs > lluitar

Aconsegueix ser el més poderós de tots i ser imparable matant a tots els de la partida amb els poders que obtinguis del terra per guanyar més diners i poder-te comprar diverses coses com equipament o diferents poders.

joc gratis Super torre Super torre

jocs > lluitar

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Atac gegant Atac gegant

jocs > lluitar

Agafa els materials que estan pel camp per tal de poder-li llençar al gegant que t´està atacant per poder passar de nivell. Com més nivells passis més personatges desbloquejaràs per poder jugar.

joc gratis Atac 3d Atac 3d

jocs > lluitar

Ataca als enemics amb les armes que tens per tal de poder salvar-te abans que ells acabin amb tu. Cada nivell serà més complicat que l´anterior fins a la fase final

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > lluitar

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Lluita entre soldats Lluita entre soldats

jocs > lluitar

Col·loca els soldats amics en el recinte quan es creïn per tal d´ajudar-te a derrotar l´enemic i que arribin a l´altre costat per poder guanyar i poder passar al següent nivell. Si algun dels teus soldats sigui com sigui arriba a l´altre costat guanyaràs.

joc gratis Ataca a l´ós Ataca a l´ós

jocs > lluitar

Ataca l´ós per poder arribar a treure-li tota la vida amb les diferents eines que et donen. Cada un té més vida que l´anterior per tant hauràs de millorar les estadístiques per poder anar més de pressa per eliminar-los.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > lluitar

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Granger de gelatina Granger de gelatina

jocs > lluitar

Dispara als monstres per tal de fer que no puguin arribar a apropar-se massa i ataquin o perdràs vida. Si la teva vida arriba a zero hauràs de repetir tot des del nivell 1. Millora el canó entre cada nivell

joc gratis Coet kiwi Coet kiwi

jocs > lluitar

Fes que el personatge arribi al final sense que perdi totes les vides i acabi amb els monstres que es posen per davant. Agafa les lletres que estan a l´interior de les capses per obtenir poder momentani que t´ajudaran a arribar millor.

joc gratis El martell El martell

jocs > lluitar

Mou els personatges que estan a la pantalla girant-los per tal de poder fer que l´atac del cavaller arribi als enemics i així poder passar de nivell.

joc gratis Torre de defensa del zombis Torre de defensa del zombis

jocs > lluitar

Acaba amb els zombis per poder guanyar diners amb els quals poder comprar més defenses i poder defensar-te millor dels zombi que cada cop seran més forts. Col·loca les defenses en els espais que hi ha pel camp i fusiona´ls perquè cada defensa sigui més poderosa que l´anterior.

joc gratis La lluita del vàter La lluita del vàter

jocs > lluitar

Fes placatges als enemics per fer-los caure i així poder arribar a l final i passar de nivell.

joc gratis Les aventures de l´Steve Les aventures de l´Steve

jocs > lluitar

Tingues cura dels obstacles que hi ha en el camí per tal que no puguis arribar a l´altre costat de la pantalla per poder passar de nivell. Tens 2 vides que si les perds hauràs de repetir aquell mateix nivell des del principi. Si caus a l´aigua perdràs les 2 vides que tens.

joc gratis Invasió Invasió

jocs > lluitar

Dispara als enemics i millora les estadístiques per tal de poder acabar amb més facilitat amb les seves vides. Arribant al mur aquest s´anirà destruint a poc a poc. Si algun enemic arriba a la teva base i arrabassa el mur moriràs i hauràs de tornar a començar des de zero.

joc gratis Silenciosament Silenciosament

jocs > lluitar

Ves d´amagades dels guàrdies per tal de poder atacar-los sense que ells t´ataquin, si t´ataquen perdràs vida i hauràs d´eliminar-los abans que ells o facin amb tu. Arriba a la caixa forta per poder passar el nivell.


Més jocs semblants a lluitar