Jocs lluitadors

(7 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > lluitadors

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > lluitadors

Ataca a l´enemic i esquiva els seus cops per fer-lo arribar a 0 i passar al seguien contrincant. Cada cop seran més complicades les batalles

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > lluitadors

Col·loca les cartes en la posició que creguis més correcte per tal de curar, atacar o defensar contra l´enemic per poder guanyar-lo i passar de nivell. Les cartes tenen números en la posició d´on faran l´acció en el dibuix i en col·locar-les faran aquelles accions.

joc gratis Manager de lluitadors Manager de lluitadors

jocs > lluitadors

Agafa els diners que estan pel recorregut i després compra lluitadors per poder fer una lluita al final del camí amb tots els lluitadors comprats. Escull qui lluitarà amb qui per intentar guanyar la majoria d´ells i passar de ronda del torneig per guanyar la copa i anar a diferents campionats.

joc gratis La batalla dels avatars La batalla dels avatars

jocs > lluitadors

Escull el teu exèrcit d´avatars i lluita contra els atacant.

joc gratis La guerra dels trons La guerra dels trons

jocs > lluitadors

S´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre´t el poder

joc gratis Calaveres Calaveres

jocs > lluitadors

Aconsegueix acabar amb el teu adversari lluitant amb un exèrcit de soldats esquelets


Més jocs semblants a lluitadors