Jocs lluita

(184 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Heroi en batalla Heroi en batalla

jocs > lluita

Hauràs d´anar passant sala per sala amb el teu personatge acabant amb els monstres que estan en ella per tal d´obtenir l´experiència per poder pujar de nivell i poder obtenir diversos poders amb els quals posar fi a aquest enemic més ràpid i fàcil. Cada nivell serà més difícil que l´anterior.

joc gratis La última batalla dels sticks La última batalla dels sticks

jocs > lluita

Aconsegueix ser el més poderós de tots i ser imparable matant a tots els de la partida amb els poders que obtinguis del terra per guanyar més diners i poder-te comprar diverses coses com equipament o diferents poders.

joc gratis Super torre Super torre

jocs > lluita

El teu personatge està atrapat en un edifici amb enemics i haurà d´agafar els objectes que estiguin allà per poder atacar-los

joc gratis Atac gegant Atac gegant

jocs > lluita

Agafa els materials que estan pel camp per tal de poder-li llençar al gegant que t´està atacant per poder passar de nivell. Com més nivells passis més personatges desbloquejaràs per poder jugar.

joc gratis Futbol de halloween Futbol de halloween

jocs > lluita

Escull el jugador amb el qual vols jugar i lluita amb un amic o amb un robot per veure qui marca la quantitat més gran de gols possibles abans que acabi el temps. Qui tingui més gols al final serà el que quedi com a vencedor

joc gratis Atac 3d Atac 3d

jocs > lluita

Ataca als enemics amb les armes que tens per tal de poder salvar-te abans que ells acabin amb tu. Cada nivell serà més complicat que l´anterior fins a la fase final

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > lluita

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis El mag El mag

jocs > lluita

Utilitza el poder necessari per acabar amb els enemics del castell i passar de nivell

joc gratis Lluita entre soldats Lluita entre soldats

jocs > lluita

Col·loca els soldats amics en el recinte quan es creïn per tal d´ajudar-te a derrotar l´enemic i que arribin a l´altre costat per poder guanyar i poder passar al següent nivell. Si algun dels teus soldats sigui com sigui arriba a l´altre costat guanyaràs.

joc gratis Quina felicitat! Quina felicitat!

jocs > lluita

Genera els teus soldats per tal de poder acabar amb els soldats que posa l´enemic i exterminar-lo. Si els soldats enemics et baixen tota la vida perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Ataca a l´ós Ataca a l´ós

jocs > lluita

Ataca l´ós per poder arribar a treure-li tota la vida amb les diferents eines que et donen. Cada un té més vida que l´anterior per tant hauràs de millorar les estadístiques per poder anar més de pressa per eliminar-los.

joc gratis Carrera de músculs Carrera de músculs

jocs > lluita

Fes que el teu campió es faci més fort que els contrincants per tal de poder arribar al final i acabar amb l´enemic. Agafa els guants del terra i lluita contra enemics més fluixos per poder guanyar la seva força.

joc gratis Partisans Partisans

jocs > lluita

Dispara els projectils per tal de poder acabar amb els enemics que venen per tu, vigila que són limitats i pensa bé una estratègia

joc gratis Lluita de l´alfabet Lluita de l´alfabet

jocs > lluita

Compra i fusiona els personatges que siguin iguals per tal de poder convertir-los en millors personatges més forts per poder combatre contra l´enemic i així guanyar-lo i aconseguir diners per comprar més personatges per anar fusionant i anar superant tots els nivells.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > lluita

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Dibuixa l´atac Dibuixa l´atac

jocs > lluita

Dibuixa els atacs que faràs contra els enemics per anar passant fins a l´enemic final i si acabes amb ell podràs millorar les teves estadístiques.


Més jocs semblants a lluita