Jocs llençar

(55 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Gran punteria Gran punteria

jocs > llençar

Dispara una fitxa al taulell i calcula on dispares i la força per tal de poder fer entrar una peça de les teves a un dels forts per guanyar.

joc gratis Solitari continuat Solitari continuat

jocs > llençar

L´objectiu és ordenar les cartes de major a menor sense poder-ne descartar cap i mentre encara estiguin totes al taulell

joc gratis Angry nois Angry nois

jocs > llençar

Apunta i llença les persones per tal que xoquin amb els enemics i acabin morts tots per poder passar de nivell. Si gastes totes les persones que tens i no has acabat amb tots els enemics hauràs de repetir el nivell

joc gratis Impostors contra zombis Impostors contra zombis

jocs > llençar

Mata zombis per guanyar puntuació. Fes les missions per tal de guanyar materials que després t´ajudaran a aguantar més sense morir.

joc gratis Granades ninja Granades ninja

jocs > llençar

Acaba amb els teus enemics llançant granades

joc gratis Carrera dels diners Carrera dels diners

jocs > llençar

Agafa els diners que estan per terra i llença´ls a la roba per comprar-la i desaparegui del camí. Si la roba et toca perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Com més diners tinguis al final més multiplicador d´aquesta obtindràs

joc gratis Forat de blat Forat de blat

jocs > llençar

Llança el sac al taulell i intenta entrar-lo pel forat per guanyar 3 punts, però si només es queda en el taulell obtindràs 1 punt. El que obtingui més puntuació després de 4 llançaments guanyarà

joc gratis El rei del bàsquet El rei del bàsquet

jocs > llençar

Encerta totes les cistelles que et demanen abans que s´acabi el temps o perdràs i hauràs de repetir el nivell un altre cop.

joc gratis Destrals Destrals

jocs > llençar

Llença les destrals a les dianes per fer punts per després convertir-ho en or i si et passes totes les rondes podràs passar de nivell.

joc gratis Herois angry Herois angry

jocs > llençar

Mata tots els monstres verds que estan a la dreta amb els teus personatges apuntant i disparant per destruir les seves estructures i a ells per guanyar punts i així poder obtenir més estrelles.

joc gratis Basquet de mongetes Basquet de mongetes

jocs > llençar

Passa i llança la bola a la cistella per fer més punts que el contrincant per poder fer una victòria i així anar acumulant victòries.

joc gratis La serra explotadora La serra explotadora

jocs > llençar

Dispara la serra per tal de destruir tots els globus i passar de nivell

joc gratis La batalla dels grans blocs La batalla dels grans blocs

jocs > llençar

Canvia de bola depenent la que vulguis en aquell moment i després llança-la per tirar els blocs de color blau i que els verds no caiguin.

joc gratis Atac heroïc Atac heroïc

jocs > llençar

Tira els espies per tocar els gats i destruir-los per fer-los desaparèixer i poder passar de nivell. Tens 3 dispars

joc gratis Ataca amb ganivets Ataca amb ganivets

jocs > llençar

Llança els ganivets al cercle sense que xoquin uns entre els altres i fes que l´objecte es trenqui i et doni el tresor on aconseguiràs altres ganivets per després fusionar-los i tenir ganivets que fessin més mal.

joc gratis Ninja bomba Ninja bomba

jocs > llençar

Aquest ninja és una boma i tot el que toca explota, per tant intenta destruir als monstres i recollir tantes monedes com sigui possible durant el procés


Més jocs semblants a llençar