Jocs laberint

(123 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Caps de halloween Caps de halloween

jocs > laberint

Completa la seqüència dels caps en el taulell que tens a sota movent cada un amb la carabassa amb les ombres dels caps que hi ha a dalt. Com més complicat és, més puntuació obtindràs per completar-ho.

joc gratis Laberint de futbol Laberint de futbol

jocs > laberint

En aquest joc hauràs de pensar quin és el laberint correcte en cada moment que et porta directe a la porteria per marcar abans que el rival i així sumar puntuació. Cada gol es canviarà de posició i cada nivell serà més difícil que l´anterior.

joc gratis Puzle de halloween Puzle de halloween

jocs > laberint

Arriba del punt inicial del laberint fins a la sortida d´aquest per tal de poder arribar amb el mínim de temps possible a l´altre costat per obtenir el màxim de pots possibles i així poder passar de nivell.

joc gratis Laberint de boles Laberint de boles

jocs > laberint

Aconsegueix agafar les boles que estan pel mapa per així poder acabar el nivell sense perdre totes les vides i poder passar sense problemes. Si els enemics et toquen sense ser immune gràcies a les boles taronges, perdràs 1 de les 3 vides, però si ells estan vulnerables et donaran puntuació.

joc gratis Laberint mania Laberint mania

jocs > laberint

Arriba al final del laberint per tal de poder passar de nivell i aconseguir acumular la puntuació de cada nivell que facis. Com menys tardis a passar-te un nivell més puntuació obtindràs

joc gratis Flipman Flipman

jocs > laberint

Agafa tots els punts grocs per aconseguir punts i així poder passar de nivell sense que el fantasma et llevin totes les vides que tens o hauràs de repetir tots els nivells des del principi de tot. Agafa en menjar que està repartit pel laberint per poder tenir uns segons en els quals pots menjar-te els fantasmes i ells no podran fer-te res.

joc gratis La tomba de la màscara 2 La tomba de la màscara 2

jocs > laberint

Passa el laberint sense morir en l´intent i agafa tots els punts que estan pel camí per poder obrir el portal del final i passar al següent nivell.

joc gratis Castell de màgia Castell de màgia

jocs > laberint

Agafa els diamants i arriba al final sense que els monstres et matin o caiguis o hauràs de repetir des d´on has guardat la partida.

joc gratis Laberint de fruites Laberint de fruites

jocs > laberint

Arriba a la línia de color blau per passar el nivell i agafa totes les fruites que pugis per aconseguir més estrelles i més monedes per poder-te comprar diferents personatges.

joc gratis Salta fora del laberint Salta fora del laberint

jocs > laberint

Intenta passar el laberint i arribar a la línia verda per poder passar de nivell. Agafa les monedes per poder comprar diferents aspectes del cub

joc gratis Agilitat laberíntica Agilitat laberíntica

jocs > laberint

Intenta que la bola entri al forat

joc gratis Laberints Laberints

jocs > laberint

Intenta que el cub vermell arribi al cub verd passant pel laberint. Atent a què no acabi el temps o perdràs

joc gratis Troba el camí cap a casa Troba el camí cap a casa

jocs > laberint

Agafa les estrelles que estan pel camí i arriba al portal sense que els monstres et toquin o perdràs i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Un astronauta dins el laberint Un astronauta dins el laberint

jocs > laberint

Fes que la nau vagi xocant amb les parets per tal que pugui arribar on posa `end`

joc gratis Un talp en un forat Un talp en un forat

jocs > laberint

Escull el camí correcte per tal de poder arribar a sota del tot sense morir. Si mors hauràs de repetir tot des del principi.

joc gratis Puzle laberint Puzle laberint

jocs > laberint

Passa per tot el terra per tal d´aconseguir més quadrats i aixi quan arribis al final aconseguir més monedés


Més jocs semblants a laberint