Jocs joies

(80 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parella de joguines Parella de joguines

jocs > joies

Completa les missions que et demanen amb els moviments que et donen per poder passar de nivell. Si no aconsegueixes completar la missió abans que s´acabin els moviments perdràs i hauràs de tornar a repetir el nivell des del principi.

joc gratis Unió de cotxes Unió de cotxes

jocs > joies

Col·loca 3 cotxes iguals als espais de davant per tal de poder fusionar-los i atacar a l´enemic per quedar-te amb zero coxes i passar de nivell. Si col·loques un cotxe diferent perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi. Pensa la millor estratègia que pots fer per poder completar cada nivell sense dificultats.

joc gratis Art amb joies Art amb joies

jocs > joies

Agafa i col·lecciona les pedres precioses que estan repartides per la pantalla i col·loca-les en una figura. Si entre pedra i pedra tardes pocs segons tindràs una bonificació per després obtenir més puntuació al final del nivell.

joc gratis Puzle de tres Puzle de tres

jocs > joies

Fes que tres peces amb la mateixa figura dibuixada estiguin a la barra de sota per fer-les desaparèixer i poder anar traient totes les peces de la pantalla per quedar-te sense i poder passar el nivell. Si et quedes sense espai en aquesta barra perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Unió feliç Unió feliç

jocs > joies

En el temps que et donen en cada nivell, completa els objectius que et demanen per així poder passar de nivell. Ajunta mínim 3 menjars idèntics per fer-los desaparèixer i així anar sumant tots els que et demanen. Tens total llibertat de canviar de posició amb el menjar del costat els cops que vulguis

joc gratis Connecta 4 Connecta 4

jocs > joies

Fes que els cubs iguals estiguin junts en una filera vertical o horitzontal per tal que mínim 4 cubs idèntics estiguin connectats i així poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació al teu total. Si et quedes sense espai per col·locar cubs perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis El jardí de Bloom El jardí de Bloom

jocs > joies

Passa les missions de cada nivell per obtenir les estrelles necessàries per comprar l´objecte de la missió. Per completar les missions tracta d´ajuntar mínim 3 flors iguals per tal de poder obtenir puntuació i si ajuntes més de 3, obtindràs avantatges en el nivell.

joc gratis Mahjong del cafè Mahjong del cafè

jocs > joies

Aquest joc consisteix en fer desaparèixer les fitxes de la pantalla per poder passar de nivell. Vigila no quedar-te sense espai a la barra de sota o no podràs agafar més fitxes i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Puzle de gossos Puzle de gossos

jocs > joies

Ajunta mínim 3 objectes de gossos iguals per tal de poder fer-los desaparèixer i sumar puntuació. El teu objectiu és aconseguir tots els objectes que et demanen a dalt a la dreta. Si ajuntes més de 3 iguals podràs obtenir una ajuda

joc gratis Gats en línia Gats en línia

jocs > joies

Completa les missions que et demana cada nivell abans que els moviments que tens arribin a zero o repetir-lo des del principi. Ajunta mínim 3 de cada color per tal de poder confirmar el moviment. Si ajuntes més de 3 iguals en línia es formarà un del mateix color, però amb una habilitat especial depenent el número que seguin ajuntats.

joc gratis Petxines Petxines

jocs > joies

En aquest joc hauràs d´ajuntar les petxines de diferents color amb 2 iguals i que estiguin en línia per poder-les fer desaparèixer. Si ajuntes més de 3 del mateix color obtindrà un poder que t´ajudarà a fer la missió que et demanen per passar el nivell abans que s´acabin els moviments o perdràs i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Cadenes de la jungla Cadenes de la jungla

jocs > joies

Ajunta mínim 3 animals de la mateixa espècie sigui vertical, horitzontal o diagonal per tal d´obtenir la màxima puntuació abans d´acabar el temps per poder fer una nova partida i superar el teu rècord

joc gratis Tresors del mar Tresors del mar

jocs > joies

Ajunta mínim 3 objectes iguals per tal de fer-los desaparèixer per sumar puntuació i aconseguir tots els objectes que et demanen en la missió per poder passar de nivell abans de quedar-te sense moviments.

joc gratis Joies pop Joies pop

jocs > joies

Fes desaparèixer el màxim de cubs de color de la pantalla per guanyar més puntuació i arribar a la que et demanen per poder passar de nivell. Ajunta mínim 2 cubs del mateix color per fer-los desaparèixer

joc gratis Clica bombolles Clica bombolles

jocs > joies

Ajunta mínim 2 cercles del mateix color per fer-los desaparèixer i sumarà puntuació per tal d´intentar arribar com a mínim al número que et demanen per poder passar de nivell o hauràs de tornat a començar des del nivell 1.

joc gratis Tres de Hawai Tres de Hawai

jocs > joies

Ajunta mínim 3 objectes per tal de fer-los desaparèixer i sumar puntuació per obtenir més estrelles al final del nivell. Fes la missió que et demana a dalt abans de quedar-te sense moviment per poder passar de nivell.


Més jocs semblants a joies