Jocs intel.ligència

(401 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Parc per humans Parc per humans

jocs > intel.ligència

Fusiona i amplia els objectes que tens per tal de poder millorar el teu negoci fins a convertir-lo en l´imperi més gran de tots i guanyar molts diners. Cada cop serà més difícil avançar, ja que els objectes seran més complicats d´obtenir.

joc gratis Mr. escape Mr. escape

jocs > intel.ligència

Troba les pistes per trobar la clau i poder sortir de l´habitació per passar a la següent. Cada sala serà diferent de l´anterior, aquí podràs posar a prova la teva capacitat deductiva com a detectiu.

joc gratis Coets divisoris Coets divisoris

jocs > intel.ligència

Aquí podràs posar a prova la teva rapidesa mental a l´hora de fer càlculs amb divisions. Hauràs d´escollir el coet que tingui el resultat correcte per poder passar la pregunta sense perdre una de les 3 vides que tens. Cada nivell serà més difícils que l´anterior. Obtingues el màxim de puntuació que puguis abans de perdre totes les vides per així superar el teu rècord anterior

joc gratis Escombrar els números Escombrar els números

jocs > intel.ligència

L´objectiu és aconseguir que els números arribin a 0 clicant sobre les caselles que els rodegen

joc gratis Números en línia Números en línia

jocs > intel.ligència

Ajunta el número igual o els números que junts sumin 10 per tal de poder fer-los desaparèixer i que no et quedis sense moviments. Aconsegueix fer el rècord de puntuació. Si completes una línia aquesta desapareixerà.

joc gratis Caps de halloween Caps de halloween

jocs > intel.ligència

Completa la seqüència dels caps en el taulell que tens a sota movent cada un amb la carabassa amb les ombres dels caps que hi ha a dalt. Com més complicat és, més puntuació obtindràs per completar-ho.

joc gratis Camí al  lavabo Camí al lavabo

jocs > intel.ligència

Dibuixa el camí que faran les 2 persones per tal de poder arribar al seu lavabo sense xocar amb res i així poder passar de nivell.

joc gratis Fora de la història Fora de la història

jocs > intel.ligència

Observa que és el que falla a l´escena gràcies al detector per tal de poder fer que les altres persones se n´adonin i puguis així passar de nivell. Cada situació serà diferent de l´anterior.

joc gratis Salva la meva carbassa Salva la meva carbassa

jocs > intel.ligència

Dibuixa el que necessitis per tal de poder protegir la carabassa dels ratpenats que se la volen menjar. Hauràs de pensar bé com dibuixar perquè no arribin a tocar-la. Cada nivell serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Rescata a la noia Rescata a la noia

jocs > intel.ligència

Fes que la princesa recuperi els diners i no mori traient les barres

joc gratis Escape de cotxes Escape de cotxes

jocs > intel.ligència

Mou els vehicles per ordre per tal que surtin de la carretera sense que xoquin entre ells.

joc gratis Tomba de la màscara Tomba de la màscara

jocs > intel.ligència

En aquest joc hauràs de fer que el personatge pinti tots els espais que hi ha en el mapa intentant esquivar l´obstacle que hi ha pel camí per poder passar de nivell sense perdre.

joc gratis Nusos laser Nusos laser

jocs > intel.ligència

Mou els cercles que té el làser connectat per tal de poder fer que aquest passi per tots els altres cercles que hi ha a la pantalla

joc gratis Canonades de halloween Canonades de halloween

jocs > intel.ligència

Fes que tot el circuit estigui connectat per passar al següent nivell. Gira cada peça en el circuit per tal que arribin d´un costat a altre connectat entre ells.

joc gratis Munta el puzle Munta el puzle

jocs > intel.ligència

Mou les peces als espais en buit per tal que quedi la imatge igual que la imatge que tens a la dreta abans que acabi el temps o perdràs. Com menys moviments i més ràpid ho facis, més puntuació obtindràs

joc gratis Solitari de peces Solitari de peces

jocs > intel.ligència

Fes que les peces passin d´un costat a u altre de cada una d´elles fins a quedar-te sense peces i així poder passar de nivell. Si et quedes sense moviments hauràs de repetir el nivell des del principi.