Jocs infantil

(285 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis El puzle de l´alfabet El puzle de l´alfabet

jocs > infantil

Busca i troba els cubs de l´abecedari i col·loca´ls al cercle abans que acabi el temps o el monstre se´t mengera. Si no aconsegueixes col·locar-los, perdràs i hauràs de tornar a repetir tot des del principi

joc gratis Casa de nines Casa de nines

jocs > infantil

En aquest joc podràs decorar la sala com tu vulguis per tal que quedi com t´agradaria. Et donen moltes opcions de decoració per poder crear diferents coses els límits els poses tu

joc gratis Dona color a l´alfabet Dona color a l´alfabet

jocs > infantil

Pinta o dibuixa des de zero al paper que vulguis i tens les eines amb les que poder fer-ho i guardar les obres d´art que facis.

joc gratis Pinta per lletres Pinta per lletres

jocs > infantil

Pinta cada dibuix de la manera que et demanen perquè quedi bé i bonic i passar al següent. Cada lletra del dibuix és un color en específic pinta cada part d´aquell color que et demanen.

joc gratis Alguna cosa diferent Alguna cosa diferent

jocs > infantil

Troba les diferències entre les 2 imatges abans que acabi el temps o perdràs. Si falles amb alguna diferència perdràs 30 segons del temps restant.

joc gratis Munta el puzle Munta el puzle

jocs > infantil

Mou les peces als espais en buit per tal que quedi la imatge igual que la imatge que tens a la dreta abans que acabi el temps o perdràs. Com menys moviments i més ràpid ho facis, més puntuació obtindràs

joc gratis Menjar si o no Menjar si o no

jocs > infantil

Al petit monstre li agrada menjar quasi de tot, però també hi ha algunes coses que no li agraden gens, clica sobre les que creguis que poden agradar-li perquè la barra d´energia pugi, però si li dones alguna que no li agrada, la barra baixarà i és possible que no arribis al mínim de punts demanats per passar de nivell

joc gratis Perles de colors Perles de colors

jocs > infantil

Forma línies senceres per tal que desapareguin i sumis punts fins arribar a la fita que el marca cada nivell al començament

joc gratis Parelles d´eines Parelles d´eines

jocs > infantil

Ajunta les parelles d´eines per tal de poder fer que no quedi cap abans que acabi el temps i així poder passar de nivell. Com més ràpid ho facis més puntuació obtindràs. Ajunta les parelles amb una línia que no pot fer més de 3 girs.

joc gratis Dibuixa i pinta Dibuixa i pinta

jocs > infantil

Dibuixa i pinta el que et demanen a dalt per poder passar al següent nivell. Pinta el dibuix de la manera que més t´agradi amb els colors que et deixen.

joc gratis Puzle de memòria Puzle de memòria

jocs > infantil

Troba totes les parelles abans que acabi el temps per poder passar de nivell

joc gratis Mini jocs educatius Mini jocs educatius

jocs > infantil

Juga a diferents mini jocs, tots ambientats en l´escola i l´educació

joc gratis Les cinc diferènices Les cinc diferènices

jocs > infantil

Troba les 5 diferència entre les 2 imatges per tal de poder aconseguir puntuació i poder passar de nivell. Cada error que facis et restaran punts si arribes als 0 punts a dalt a la dreta, hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Ous de pasqua Ous de pasqua

jocs > infantil

Pinta els ous de pasqua de la manera que t´agradi més per tal de tenir-los tots decorats

joc gratis Mini jocs al supermercat Mini jocs al supermercat

jocs > infantil

Aquí podràs jugar amb molta varietat de minijocs diferents i mai s´acabarà la diversió perquè sempre tindràs una cosa a fer.

joc gratis Mahjong de caramels Mahjong de caramels

jocs > infantil

Ajunta 2 cubs amb els mateixos dibuixos i que no estiguin bloquejats per altres cubs per poder fer-los desaparèixer i així amb tots fins no tenir cap per poder passar el nivell.


Més jocs semblants a infantil