Jocs hotels

(7 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Monopoly Monopoly

jocs > hotels

Juga al monopoly clàssic i intenta ser el més ric de tots i no quedar-te sense diners.

joc gratis Gala hotel Gala hotel

jocs > hotels

Una experiència nova ambientada en l´univers Habbo. Et convidem a gestionar el teu propi hotel ple d´objectes increïbles i convidats bojos. Guanya el teu camí cap a un hotel millor i descobreix els diferents pisos i temes.

joc gratis Hotel fantasia Hotel fantasia

jocs > hotels

Un joc interactiu on podràs crear-te un avatar que viu en un hotel i realitza activitats amb altres hostes dins de l´hotel.

joc gratis Construir un hotel Construir un hotel

jocs > hotels

Vols construir un hotel des del principi? Comença per les estances i els serves més bàsics i a mesura que guanyis diners podràs ampliar.

joc gratis Hotel frenesi 2 Hotel frenesi 2

jocs > hotels

Ets la gerent d´un hotel amb molta feina, has d´estar pendent dels clients en tot moment i satisfer-los amb tot el que demanin personalment.

joc gratis El gran resort El gran resort

jocs > hotels

Ets el propietari d´un gran resort i la teva feina és fer que els clientes estiguin contents i a gust en les teves instal.lacions

joc gratis L´hotel de la Jane L´hotel de la Jane

jocs > hotels

La Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.


Més jocs semblants a hotels