Jocs habilitat

(844 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > habilitat

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis Ànec banana Ànec banana

jocs > habilitat

Passa pantalla rere pantalla per fer que el personatge pugui passar per diferents reptes amb els quals posarà a prova diferent aspectes de les tevas habilitats. Aconsegueix arribar al més lluny possible sense haver de reiniciar el progrés molts cops per així poder avançar més de pressa

joc gratis Cotxe volador Cotxe volador

jocs > habilitat

En aquest joc hauràs de posar a prova la teva agilitat visual per poder fer que el cotxe arribi el més lluny possible passant de plataforma en plataforma esquivant i passant per les rampes per poder completar el joc. Agafa les joies que estan per les plataformes per tal de poder comprar-te més endavant diferents aspectes dels cotxes

joc gratis La mà més llarga La mà més llarga

jocs > habilitat

En aquest joc hauràs de descobrir on pot arribar la teva ment i la teva flexibilitat que posaran a prova les teves capacitats per superar nivell rere nivell. Cada nivell serà completament diferent amb diverses dificultats que faran més difícil el camí a la glòria.

joc gratis Repte de salt Repte de salt

jocs > habilitat

Salta el més alt i lluny possible per tal de poder guanyar els contrincants i passar de nivell. No xoquis ni caiguis malament a la neu o perdràs i hauràs de repetir tot el procés des del principi.

joc gratis Carrera de petis cotxes Carrera de petis cotxes

jocs > habilitat

Aconsegueix que el teu cotxe agafi totes les monedes que hi ha pel nivell i que entri en el forat de la bandera per poder passar de nivell sense perdre totes les vides del vehicle. Si perds les 3 vides que té el cotxe hauràs de repetir el nivell des del principi

joc gratis Motos Motos

jocs > habilitat

Fes que la moto arribi del punt inicial al punt final de la carretera per tal que pugui girar totes les corbes i obstacles bé sense caure pels costats. Agafa les monedes que estan pel camí per poder-te modificar la moto i el personatge com vulguis.

joc gratis Atac 3d Atac 3d

jocs > habilitat

Ataca als enemics amb les armes que tens per tal de poder salvar-te abans que ells acabin amb tu. Cada nivell serà més complicat que l´anterior fins a la fase final

joc gratis Pesca per or Pesca per or

jocs > habilitat

Fes que la canya baixi a una certa profunditat i reculli peixos per tal de portar-los a dalt i poder vendre´ls, depenent el peix que pesquis obtindràs més diners o menys amb els que podràs millorar les estadístiques que t´ajudaran a pescar més i més fàcil.

joc gratis Saltar pel cel Saltar pel cel

jocs > habilitat

Salta per sobre dels vehicles per tal de poder arribar el més lluny amb el personatge sense caure i perdre. Aconsegueix monedes amb les quals podràs comprar diferents personatges amb els que poder jugar.

joc gratis Peixos llefiscosos Peixos llefiscosos

jocs > habilitat

Baixa la canya sense agafar cap peix per així poder anar el més abaix possible on trobaràs millors peixos i després quan surtin disparats a l´aire hauràs d´atrapar-los abans que marxin o perdràs els diners que valen cada un que s´escapi. Amb els diners obtinguts podràs comprar diferents millores que et serviran en el joc per facilitar les coses.

joc gratis El tren dels bandits El tren dels bandits

jocs > habilitat

Arriba el més lluny possible passant entre bagons i enemics. Agafa les bales per dispara als enemics i així obtenir més monedes per tenir més puntuació.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > habilitat

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis Futbol 3d Futbol 3d

jocs > habilitat

Passa, xuta, esquiva i pren la pilota per tal poder arribar a la porteria enemiga i marcar els gols necessaris per poder passar de nivell i obtenir monedes amb les quals pots comprar diferents pilotes amb les que jugar o també millorar les estadístiques del jugador.

joc gratis Bols de sopa Bols de sopa

jocs > habilitat

Agafa els pots que estan pel camí i passa per les parts bones per tal de poder millorar el teu pot de sopa i així arribar al final i guanyar més diners donant la sopa a més clients i poder-te comprar diferents mans amb les que poder jugar.

joc gratis Carrera de cabells Carrera de cabells

jocs > habilitat

Agafa el cabell que està a terra per tal que el teu creixi, però has de tenir compte amb els obstacles que estan pel camí perquè et poden tallar el cabell o fer que caiguis i ho perdis tot. Arriba amb el màxim de cabell al final per poder llençar-lo per terra i com més llarg sigui més diners obtindràs.


Més jocs semblants a habilitat