Jocs gemes

(6 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Cotxe volador Cotxe volador

jocs > gemes

En aquest joc hauràs de posar a prova la teva agilitat visual per poder fer que el cotxe arribi el més lluny possible passant de plataforma en plataforma esquivant i passant per les rampes per poder completar el joc. Agafa les joies que estan per les plataformes per tal de poder comprar-te més endavant diferents aspectes dels cotxes

joc gratis Bola surfera 3d Bola surfera 3d

jocs > gemes

Fes que la bola vagi de costat a costat per tal de passar de plataforma i anar fent el teu rècord de distància. Agafa les pedres per tal de poder comprar diferents millores i altres boles amb les quals poder jugar.

joc gratis Disparar a joies Disparar a joies

jocs > gemes

Dispara a les joies que estan dibuixades per poder omplir-les totes i poder passar de nivell. Si toques alguna paret de color vermell perdràs 1 vida de les que tens

joc gratis Connecta menjar Connecta menjar

jocs > gemes

Mou el menjar per adjuntar-lo amb els altres igual, mínim 3 perquè depereguin i fes les missions que et demanin a la dreta del nivell. Tens moviments infinits.

joc gratis Xuxes en formació Xuxes en formació

jocs > gemes

L´objectiu del joc és aconseguir que desapareguin tantes xuxes com puguem amb uns simples moviments.

joc gratis Icegirl i Fireboy a la selva Icegirl i Fireboy a la selva

jocs > gemes

Aquest herois que ha hem vist en altres jocs, aquesta vegada tenen la missió de trobar i recollir totes les pedres precioses que trobin per la selva.


Més jocs semblants a gemes