Jocs evo

(85 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La síndria La síndria

jocs > evo

Ajunta cada peça de menjar amb la seva igual per tal de poder-les evolucionar entre elles i obtenir una més gran fina arribar a la peça més gran que ocupi tot l´espai per guanyar. Vigila que si et passes de l´espai que tens perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Dino evolution 3d Dino evolution 3d

jocs > evo

Menja el menjar que està per terra per tal de poder evolucionar el teu dinosaure i així obtenir més nivell que els altres amb el qual poder-te´ls menjar i poder convertir-te en el més poderós de tots i quedar últim per obtenir monedes amb les quals comprar més dinosaures i fusionar-los. Com més gran sigui el dinosaure evolucionat més nivell obtindràs al començament de la partida.

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > evo

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis Destrueix tot Destrueix tot

jocs > evo

Fes que el teu personatge giri sense parar amb el pal de beisbol per tal de tornar les bales que li disparen i destruir tot al seu pas i així anar fent, però si alguna bala l´impacta sense que la torni, perdrà i hauràs de repetir el nivell.

joc gratis Melonman Melonman

jocs > evo

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Construcció tres en ratlla Construcció tres en ratlla

jocs > evo

Has de construir un poblat i per aconseguir els materials n´has de col.locar tres iguals en línia

joc gratis Ous de pasqua Ous de pasqua

jocs > evo

Pinta els ous de pasqua de la manera que t´agradi més per tal de tenir-los tots decorats

joc gratis Evolució humana Evolució humana

jocs > evo

Passa pel costat que creguis més convenient per tenir els millors soldats i ser més gran per poder derrotar els enemics i així poder passar de nivell. Amb els diners que guanyis podràs comprar-te millores per poder posar fi a la vida dels enemics més fàcil i ràpid.

joc gratis Origami Origami

jocs > evo

Doblega el paper de tal manera que les parts no tapin el dibuix de les altres parts

joc gratis Pendent extrema Pendent extrema

jocs > evo

Intenta arribar el més lluny que puguis i esquiva els obstacles per no perdre i haver de fer tot des de zero. Agafa els diamants pel camí per millorar les teves estadístiques i comprar nous aspectes per la teva bola

joc gratis L´ou boig L´ou boig

jocs > evo

Canvia el color del portal per fer que l´ou es transporti al portal bo per salvar-se i poder sumar puntuació. Si falles de color perdràs 1 de les 3 vides que tens i hauràs de tornar a començar des de zero

joc gratis Telèfons vells Telèfons vells

jocs > evo

Agafa els mòbils de i després passa per les línies que són de color blau per poder millorar el mòbil i fer-los més nous i en acabar poder vendre´ls més cars.

joc gratis Evolució Evolució

jocs > evo

Escull les opcions que vulguis en el moment precís per poder sobreviure i aconseguir evolucionar

joc gratis L´ou que gira L´ou que gira

jocs > evo

Fes que el món giri per poder fer que l´ou salti sobre dels cubs blaus per trencar-los. Si trenques tots els del món podràs passar a l´altre i així anar fent fins que perdis per saltar sobre alguna punxa

joc gratis El rei del bàsquet El rei del bàsquet

jocs > evo

Encerta totes les cistelles que et demanen abans que s´acabi el temps o perdràs i hauràs de repetir el nivell un altre cop.

joc gratis Zona de guerra zombi Zona de guerra zombi

jocs > evo

Col·loca els defensors que fan coses diferents i després pose´ls de tal manera que els zombis no aconsegueixin passar. Quan mates un zombi guanyares diners amb els que podràs comprar-te més defensors i així poder guanyar i passar de nivell. A vegades els zombis deixaran caure diamants que amb ells podràs comprar nous personatges o millorar-te els que tens


Més jocs semblants a evo