Jocs estrelles

(122 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Tràfic de monstres Tràfic de monstres

jocs > estrelles

Fes que els monstres arribin al final del camí amb tots els personatges per tal de poder obtenir les 3 estrelles del nivell. Cada nivell serà més complicat que l´anterior i amb més personatges

joc gratis Recull les pomes Recull les pomes

jocs > estrelles

Utilitza el teu personatge i el teu entorn per tal de poder fer el circuit sencer i agafar totes les pomes per obtenir més estrelles abans de passar de nivell. Completa cada nivell per poder-te passar el joc complert.

joc gratis Cada cotxe al seu lloc Cada cotxe al seu lloc

jocs > estrelles

Fes que el cotxe del color correcte agafi les estrelles i després sense xocar amb cap obstacle arribi bé al seu aparcament corresponent per poder passar de nivell.

joc gratis Postures Postures

jocs > estrelles

Col·loca de diferents postures cada persona per tal d´aconseguir muntar l´ombra que tens a la paret. Com millor ho facis més estrelles obtindràs. Si acaba el temps perdràs i hauràs de tornar a començar el nivell

joc gratis Aigua de colors Aigua de colors

jocs > estrelles

Passa els colors d´un pot a un altre per separar-los tots i que cada pot tingui només 1 color. Com menys moviments facis més estrelles obtindràs.

joc gratis Cuinar mania Cuinar mania

jocs > estrelles

Utilitza els ingredients que tens per tal de poder fer el menjar que et demanen i aconseguir monedes per comprar millores de diferents coses que t´ajudaran en el futur. Com millor facis les comandes que et demanen els clients, més diners i més estrelles obtindràs al final del nivell.

joc gratis Història de bombolles Història de bombolles

jocs > estrelles

Aconsegueix completar els objectius de cada nivell disparant les boles de colors per tal de tocar les que ja estan col·locades i així ajuntar mínim 3 d´un mateix color per poder fer-les caure. Si alguna altra bola està enganxada a les que has tirat aquesta també caurà amb elles. Com més al centre caiguin les boles més puntuació obtindràs i més estrelles aconseguiràs en el nivell.

joc gratis El jardí de Bloom El jardí de Bloom

jocs > estrelles

Passa les missions de cada nivell per obtenir les estrelles necessàries per comprar l´objecte de la missió. Per completar les missions tracta d´ajuntar mínim 3 flors iguals per tal de poder obtenir puntuació i si ajuntes més de 3, obtindràs avantatges en el nivell.

joc gratis Estilista de moda Estilista de moda

jocs > estrelles

Escull les peces de roba que s´adaptin a l´estètica que et demana el joc per així poder guanyar al contrincant i obtenir més estrelles per tenir més monedes amb les que poder comprar diferents peces que et dona el joc.

joc gratis Skaters Skaters

jocs > estrelles

Esquiva els obstacles per fer que cap dels dos personatges xoquin amb els que hi ha pel camí. Arriba al final per poder passar al següent nivell. Agafa les estrelles que estan pel camí per poder comprar diferents taules amb les quals anar.

joc gratis Cap al lavabo Cap al lavabo

jocs > estrelles

Apunta i dispara el cap per tal de poder agafar totes les estrelles i arribar al lavabo per poder-lo col·locar dintre i així aconseguir passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Colorbox Colorbox

jocs > estrelles

En aquest joc hauràs de col·locar totes les peces que estan situades a la dreta de la pantalla per tal de poder formar la figura que hi ha a l´esquerre en el menor temps possible per obtenir les màximes estrelles.

joc gratis L´aspiradora L´aspiradora

jocs > estrelles

Ves pel camí per tal de poder aspirar tots els objectes i persones. Com més objectes succionis més estrelles obtindràs i millor recompensa. Vigila que si vas molt directa contra les persones s´espantaran i saltaran amb paracaigudes per salvar-se. Millora les teves estadístiques per tal de poder anar millor en les següents partides.

joc gratis Salva a l´Obby Salva a l´Obby

jocs > estrelles

Ajuda al petit Obby a escapar de les abelles perilloses. Aquest és un joc de puzle on has de pintar una línia de defensa contra els atacs de les abelles. Utilitza formes diferents i les teves habilitats mentals per trobar una manera de sobreviure abans que les abelles matin el teu amic. Completa 20 nivells i guanya totes les estrelles

joc gratis Conducció trial Conducció trial

jocs > estrelles

Agafa les estrelles i passa els obstacles per tal de poder arribar al final i passar de nivell per aconseguir monedes i poder comprar cotxes més endavant.

joc gratis Fes-ho tu mateix Fes-ho tu mateix

jocs > estrelles

Recull totes les estrelles possibles abans d´entrar a la seva casa per poder tenir 3 estrelles en cada nivell. Si no arribes a la casa abans que acabi el temps hauràs de repetir el nivell.


Més jocs semblants a estrelles