Jocs estratègia

(314 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis La síndria La síndria

jocs > Estratègia

Ajunta cada peça de menjar amb la seva igual per tal de poder-les evolucionar entre elles i obtenir una més gran fina arribar a la peça més gran que ocupi tot l´espai per guanyar. Vigila que si et passes de l´espai que tens perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Unió de cotxes Unió de cotxes

jocs > Estratègia

Col·loca 3 cotxes iguals als espais de davant per tal de poder fusionar-los i atacar a l´enemic per quedar-te amb zero coxes i passar de nivell. Si col·loques un cotxe diferent perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi. Pensa la millor estratègia que pots fer per poder completar cada nivell sense dificultats.

joc gratis Dino evolution 3d Dino evolution 3d

jocs > Estratègia

Menja el menjar que està per terra per tal de poder evolucionar el teu dinosaure i així obtenir més nivell que els altres amb el qual poder-te´ls menjar i poder convertir-te en el més poderós de tots i quedar últim per obtenir monedes amb les quals comprar més dinosaures i fusionar-los. Com més gran sigui el dinosaure evolucionat més nivell obtindràs al començament de la partida.

joc gratis Monstres en ous Monstres en ous

jocs > Estratègia

En aquest joc abans de començar la partida al menú hauràs de comprar diferents personatges amb els quals podràs evolucionar si els fusiones entre ells pel mateix nivell. En la partida hauràs d´atacar als enemics i eliminar-los per poder pujar de nivell i així quedar l´últim i guanyar per poder obtenir més diners i comprar més al menú principal.

joc gratis El mag El mag

jocs > Estratègia

Utilitza el poder necessari per acabar amb els enemics del castell i passar de nivell

joc gratis Tomba de la màscara Tomba de la màscara

jocs > Estratègia

En aquest joc hauràs de fer que el personatge pinti tots els espais que hi ha en el mapa intentant esquivar l´obstacle que hi ha pel camí per poder passar de nivell sense perdre.

joc gratis Lluita entre soldats Lluita entre soldats

jocs > Estratègia

Col·loca els soldats amics en el recinte quan es creïn per tal d´ajudar-te a derrotar l´enemic i que arribin a l´altre costat per poder guanyar i poder passar al següent nivell. Si algun dels teus soldats sigui com sigui arriba a l´altre costat guanyaràs.

joc gratis Deixar caure Deixar caure

jocs > Estratègia

Espera que l´objecte estigui en l´angle correcte i mou-lo en la posició necessària per a poder fer que caigui on ha d´estar per poder passar de nivell. Si falles hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis La ruleta La ruleta

jocs > Estratègia

Col·loca les fitxes de diners en la casella que creus que la bola caurà per tal de poder guanyar la predicció i així guanyar moltes més monedés de les que has posat per així augmentant el nombre de diners que tens. Si falles perdràs les fitxes que hagis col·locat. Escull les monedes que posaràs en la part inferior de la pantalla.

joc gratis Clava el clau Clava el clau

jocs > Estratègia

Fes que el clau estigui el més recte possible quan el martell baixi per picar i es clavi fins a baix per poder sumar una quantitat de punts i poder passar al següent. Cada clau necessitarà diferents coses per les característiques que tindrà.

joc gratis Salva la bola Salva la bola

jocs > Estratègia

Fes que els blocs que estan pel camí entrin pel forat per tal que cap arribi a tocar la bola i així pugui arribar al final. Si la bola toca algun bloc perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Dibuixa quadrats Dibuixa quadrats

jocs > Estratègia

Crea per quadrats fets per 4 punts per tal de sumar punts per arribar al final de la partida i guanyar al contrincant. Per torns cada participant haurà d´ajuntar una punta amb un altre i si un dels 2 acaba el quadrat tindrà un torn extra.

joc gratis Partisans Partisans

jocs > Estratègia

Dispara els projectils per tal de poder acabar amb els enemics que venen per tu, vigila que són limitats i pensa bé una estratègia

joc gratis Lluita de l´alfabet Lluita de l´alfabet

jocs > Estratègia

Compra i fusiona els personatges que siguin iguals per tal de poder convertir-los en millors personatges més forts per poder combatre contra l´enemic i així guanyar-lo i aconseguir diners per comprar més personatges per anar fusionant i anar superant tots els nivells.

joc gratis Dibuixa l´atac Dibuixa l´atac

jocs > Estratègia

Dibuixa els atacs que faràs contra els enemics per anar passant fins a l´enemic final i si acabes amb ell podràs millorar les teves estadístiques.

joc gratis El camí del pingüí El camí del pingüí

jocs > Estratègia

Fes que el pingüí pugui arribar de plataforma a plataforma pel camí sense que caigui per poder anar passant nivells. Agafa els fragments que estan pel camí per poder comprar diferents aspectes pel personatge. Pel camí i hi haurà obstacles que et complicaran l´arriada a la plataforma.


Més jocs semblants a Estratègia