Jocs esquí

(207 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Maleta propulsora Maleta propulsora

jocs > esquí

Hauràs d´aconseguir fer que el personatge utilitzi la seva maleta propulsora per tal de poder esquivar tots els obstacles per arribar al final. Agafa l´energia que hi ha pel camí per poder recarregar una part de la maleta i seguir-la utilitzant. Al final hi haurà una escala on hauràs de triar el millor multiplicador de monedes

joc gratis Cotxe volador Cotxe volador

jocs > esquí

En aquest joc hauràs de posar a prova la teva agilitat visual per poder fer que el cotxe arribi el més lluny possible passant de plataforma en plataforma esquivant i passant per les rampes per poder completar el joc. Agafa les joies que estan per les plataformes per tal de poder comprar-te més endavant diferents aspectes dels cotxes

joc gratis Carrera de vaixells Carrera de vaixells

jocs > esquí

Fes que el teu vaixell sigui el més ràpid per poder guanyar molts diners amb els quals poder-te millorar les estadístiques i comprar diferents coses. Esquiva, fes trucs i avança per tal d´anar guanyant velocitat.

joc gratis Rugby d´sticks Rugby d´sticks

jocs > esquí

Esquiva els obstacles i arriba al final per xutar la bola i encertar entre els pals per poder sumar puntuació.

joc gratis Avatar Avatar

jocs > esquí

Salta i esquiva els obstacles per poder arribar al final del mapa sense morir i així poder passar de nivell. Agafa les 3 monedes amagades. Cada part dels nivells serà diferent i es necessitaran diferents tècniques que hauràs d´utilitzar.

joc gratis Futbol 3d Futbol 3d

jocs > esquí

Passa, xuta, esquiva i pren la pilota per tal poder arribar a la porteria enemiga i marcar els gols necessaris per poder passar de nivell i obtenir monedes amb les quals pots comprar diferents pilotes amb les que jugar o també millorar les estadístiques del jugador.

joc gratis Xut boig Xut boig

jocs > esquí

Apunta i xuta la pilota en la direcció que vols que vagi per esquivar els defenses i marcar al porter. Cada nivell es complicarà més que l´anterior.

joc gratis Gat surfer Gat surfer

jocs > esquí

Fes que el gat pugui esquivar tots els objectes que estan pels camins per tal de poder arribar al màxim de distància possible per aconseguir el màxim de puntuació. Mou-te de carril per guanyar puntuació i agafa les diferents coses pel camí que et trobaràs per poder sumar encara més

joc gratis Esquiva la bola Esquiva la bola

jocs > esquí

Amb el teu company, un sobre l´altre, intenta aconseguir tirar als contrincants a l´aigua i agafa les ajudes que cauen des del cel per poder tirar-los més ràpid. El primer a guanyar 3 rondes s´emporta la victòria del partit.

joc gratis Skaters Skaters

jocs > esquí

Esquiva els obstacles per fer que cap dels dos personatges xoquin amb els que hi ha pel camí. Arriba al final per poder passar al següent nivell. Agafa les estrelles que estan pel camí per poder comprar diferents taules amb les quals anar.

joc gratis Melonman Melonman

jocs > esquí

Corre i salta per esquivar i agafar els objectes per obtenir monedes i més puntuació a l´hora d´obtenir diferents escenaris i personatges. Vigila que si xoques perdràs força i vida i si et quedes sense vida perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi.

joc gratis Joguines disparant Joguines disparant

jocs > esquí

Esquiva i dispara a les joguines que van per tu, per tal d´eliminar-les i aguanta al màxim possible. Com més joguines matis més puntuació obtindràs al final de la partida. Aconsegueix obtenir el rècord de puntuació propi i ves superant-te a poc a poc.

joc gratis Escapa del calamar Escapa del calamar

jocs > esquí

Esquiva tots els obstacles que hi ha i agafa les monedes per comprar-te diferents personatges amb els quals poder jugar. Si xoques perdràs i hauràs de tornar a començar des del principi. Intenta fer el rècord de distància

joc gratis Petit tanc Petit tanc

jocs > esquí

Condueixes un petit tanc que ha de passar per sobre de les peces que et demanen que trobis abans de cada nivell, esquivant armes i dispars enemics

joc gratis Saguaro Saguaro

jocs > esquí

Fes que el cactus vagi pel camí intentant fer la màxima distància possible esquivant els enemics i agafant les piruletes per tal de recuperar la salut perduda si arribes a xocar amb algun enemic.

joc gratis La carrera del calamar La carrera del calamar

jocs > esquí

Arriba el més lluny possible esquivant totes les trampes que hi ha pel camí per aconseguir fer el teu rècord. Agafa les monedes per poder comprar ajudes per les següents partides.


Més jocs semblants a esquí