Jocs dos jugadors

(67 jocs) - pàgina 1 -

joc gratis Mini duels Mini duels

jocs > dos jugadors

Endinseu-vos en un món ple de diversos minijocs on poder jugar sol o amb amics. Pots triar si jugar bàsquet, boxa, duels... Aquest és un emocionant joc on podràs triar el teu preferit per poder fer competicions entre els teus amics i tu. El primer a aconseguir cinc punts assegura la victòria sobre el seu oponent. Amb un total de 16 jocs entre els quals triar, la diversió és il·limitada.

joc gratis Saltarí Saltarí

jocs > dos jugadors

Salta de plataforma en plataforma per poder arribar molt més lluny que el teu rival en totes les rondes per tal de poder obtenir moltes més monedes amb les quals poder comprar diverses coses per jugar.

joc gratis Torre de tetris Torre de tetris

jocs > dos jugadors

Col·loca cada peça a la taula de manera que puguis fer una torre el més resistent possible i millor que la del rival sense que caigui per poder guanyar monedes i comprar diferents coses en el joc.

joc gratis Lluita entre soldats Lluita entre soldats

jocs > dos jugadors

Col·loca els soldats amics en el recinte quan es creïn per tal d´ajudar-te a derrotar l´enemic i que arribin a l´altre costat per poder guanyar i poder passar al següent nivell. Si algun dels teus soldats sigui com sigui arriba a l´altre costat guanyaràs.

joc gratis Quina felicitat! Quina felicitat!

jocs > dos jugadors

Genera els teus soldats per tal de poder acabar amb els soldats que posa l´enemic i exterminar-lo. Si els soldats enemics et baixen tota la vida perdràs i hauràs de repetir el nivell des del principi.

joc gratis Fer el teu cotxe Fer el teu cotxe

jocs > dos jugadors

Modifica el cotxe pel camí de tal com et demanen al principi de modificar-lo per arribar al final amb el cotxe amb l´estètica demanada i obtenir millor classificació que l´adversari

joc gratis Dibuixa quadrats Dibuixa quadrats

jocs > dos jugadors

Crea per quadrats fets per 4 punts per tal de sumar punts per arribar al final de la partida i guanyar al contrincant. Per torns cada participant haurà d´ajuntar una punta amb un altre i si un dels 2 acaba el quadrat tindrà un torn extra.

joc gratis Esquiva la bola Esquiva la bola

jocs > dos jugadors

Amb el teu company, un sobre l´altre, intenta aconseguir tirar als contrincants a l´aigua i agafa les ajudes que cauen des del cel per poder tirar-los més ràpid. El primer a guanyar 3 rondes s´emporta la victòria del partit.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > dos jugadors

En aquest joc seràs un lluitador professional de boxa que haurà de córrer contra el contrincant per poder començar a pegar-li i intentar treure-li el màxim de vida abans que ho faci ell per poder-lo deixar K.O. Pots agafar les armes que estan per terra per ajudar-te a atacar amb més força. Si li baixes tota la vida i el deixes fora de combat podràs passar al següent nivell. Cada contrincant serà més complicat que l´anterior.

joc gratis Rebot a dues bandes Rebot a dues bandes

jocs > dos jugadors

Fes que la pilota reboti en la línia que mous per tal que no es coli darrere d´ella o el contrincant aconseguirà fer punt. La pilota cada cop anirà més de pressa i costarà més atrapar-la. El primer que faci 5 punts guanya.

joc gratis Lluitadors Lluitadors

jocs > dos jugadors

Ataca a l´enemic i esquiva els seus cops per fer-lo arribar a 0 i passar al seguien contrincant. Cada cop seran més complicades les batalles

joc gratis Dibuixa cotxes Dibuixa cotxes

jocs > dos jugadors

Crea cotxes de la manera que vulguis per tal de poder acabar amb el del contrincant i passar al següent. Cada oponent era més difícil que l´anterior.

joc gratis Combat cos a cos Combat cos a cos

jocs > dos jugadors

Dispara a la base de l´enemic per tal de poder destruir-la i fer que caigui d´ella per poder passar al següent enemic. Intenta fer el màxim de combats possibles guanyats seguits. Si perds hauràs de començar des de zero els combats.

joc gratis Evolució humana Evolució humana

jocs > dos jugadors

Passa pel costat que creguis més convenient per tenir els millors soldats i ser més gran per poder derrotar els enemics i així poder passar de nivell. Amb els diners que guanyis podràs comprar-te millores per poder posar fi a la vida dels enemics més fàcil i ràpid.

joc gratis Drac i Franc Drac i Franc

jocs > dos jugadors

Agafa tots els objectes que et demanen depenent del personatge podràs agafar un objecte o un altre i arribar amb els dos personatges a la porta final per passar el nivell sense xocar contra un obstacle o hauràs de començar el nivell des de zero.

joc gratis El rat penat El rat penat

jocs > dos jugadors

Dispara a l´enemic per poder recarregar la bala gastada. Intenta aconseguir el màxim de puntuació possible


Més jocs semblants a dos jugadors